• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rica etsem SMEAR testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kullandim 2 ay gunumde yumurtalama ve catlama oldu dongum 30 gun 16.gun yumurtalama 17.gun catlama oldu ama gecen ay gec yumurtalama oldu sanirim cunku gec oldum
Siz kullandiniz mi
Evet bende 2 3 aydir kullaniuorum 2 aydr yumurtlama gordum sanirim gecen ay goremedim yada anlayamadim son zamanlarda adetlerim hep duzensizlesti 5 6 gunluk gecikmeler yasadim boyle olunca rahim gebe kalmaya hazirlaniyo diyolar ama emin degilim gecen ay 16kasimda yumurtladim aralik ayini bilmiyorum saedece

Evet bende 2 3 aydir kullaniuorum 2 aydr yumurtlama gordum sanirim gecen ay goremedim yada anlayamadim son zamanlarda adetlerim hep duzensizlesti 5 6 gunluk gecikmeler yasadim boyle olunca rahim gebe kalmaya hazirlaniyo diyolar ama emin degilim gecen ay 16kasimda yumurtladim aralik ayini bilmiyorum saedece
Insallah oyledir ya onada raziyim hic hamile kalmadim yani dusugum filan yada kimyasal gebeligim yok
Sizim var mi?

Back
X