Rica Etsem Kahve Falıma Bakar mısınız?

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
Bu sitede bir çok kişinin karşılıksız, sebepsiz falına baktım, herkese yardımcı olmaya çalıştım. Ve şimdide sizlerden rica ediyorum, falıma bakabilir misiniz..? :KK31:

Eklentiler

• $4.jpg
    $4.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $5.jpg
    $5.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $6.jpg
    $6.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Bu sitede bir çok kişinin karşılıksız, sebepsiz falına baktım, herkese yardımcı olmaya çalıştım. Ve şimdide sizlerden rica ediyorum, falıma bakabilir misiniz..? :KK31:

merhaba. ben pek iyi bakamam, iyi yorum yapamam ama gördüğüm şekilleri anlatırım :) sana da bakmak istedim. bir kadın var ki oturmuş düşünüyor başının üstünde bir kalp var sanki, aklında da 2 kişi var. arkasında bu kişilerle ilgili 2 yol var. sonra 2 kişi karşılıklı konuşuyor birisi erkek gibi hatta elini cebine sokmuş dinliyor, karşısındaki de bir kadın. tabaktaki şekilde ise sanki bir ağacın önünde birisi durmuş bir dileği var.

merhaba. ben pek iyi bakamam, iyi yorum yapamam ama gördüğüm şekilleri anlatırım :) sana da bakmak istedim. bir kadın var ki oturmuş düşünüyor başının üstünde bir kalp var sanki, aklında da 2 kişi var. arkasında bu kişilerle ilgili 2 yol var. sonra 2 kişi karşılıklı konuşuyor birisi erkek gibi hatta elini cebine sokmuş dinliyor, karşısındaki de bir kadın. tabaktaki şekilde ise sanki bir ağacın önünde birisi durmuş bir dileği var.

Saol canım yinede..

2 tane kalp görüyorum. ikiside havada üst üste duruyorlar. tepenin başında s harfinde biri var.kadına benzettim. birisiyle konuşuyor. kadın baya baskın çıkmış. karşısındaki kişinin ise arkasında destek aldığı biri var.içinde bir sürü şey biriktirmişsin. onları atmaya çalışıyorsun. fakat tam anlamıyla atamamışsın. sabit duruyor bir köşede. tabakta toparlak bir kalp var. sanki birisine dayanmış, yalvarıyor gibi.üst üste çıkmış insanlar var. seninle ilgili dedikodu yapıyorlar. dedikodu olumsuz değil ama insanlar ters yöne bakmıyorlar.

Son düzenleme:
2 tane kalp görüyorum. ikiside havada üst üste duruyorlar. tepenin başında s harfinde biri var.kadına benzettim. birisiyle konuşuyor. kadın baya baskın çıkmış. karşısındaki kişinin ise arkasında destek aldığı biri var.içinde bir sürü şey biriktirmişsin. onları atmaya çalışıyorsun. fakat tam anlamıyla atamamışsın. sabit duruyor bir köşede. tabakta toparlak bir kalp var. sanki birisine dayanmış, yalvarıyor gibi.

Ağzına sağlık canım :21:

X