• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri rica etsem gelinligim nasil olmus diye bi bakarmisiniz???

Çok güzel olmuşsun canım, Allah herşeyi gönlüne göre yaşatsın,
Boleroyu mahsuru olmayacaksa kullanma bence, eğer kullanman gerekiyorsa,
Daralttır zor olmasa gerek, ayrıca kına gecende giyeceğin kaftanını da görmüştüm,
Oda çok güzel söylemeden geçemedim Mutluluklar...........opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancok cok tskler boleronun caresine bakilicaka.s.

gelinliğin çok yakışmış sana. boleroyuda halledersin tamamdır. saçına taçmı çiçek düşünüyon?

opuyorumnanaktantsk ederim yorumun icin cicekli tac düsünüyodum kayinvalidem anlamamis iki tane büyük cicek getirmis istemiyorum onlari benim bi ablam var taki yapan tac seklinde boncuklardan bisey yapicak bana saolsun onu takicam bitince paylasirim insallahkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktantsk ederim yorumun icin cicekli tac düsünüyodum kayinvalidem anlamamis iki tane büyük cicek getirmis istemiyorum onlari benim bi ablam var taki yapan tac seklinde boncuklardan bisey yapicak bana saolsun onu takicam bitince paylasirim insallahkaydirigubbakcemile5

içinde uhde kalmasın cnm herşeyi sen nasıl istiyorsan hayalinde nasıl varsa öle yapmaya çalış. sonradan üzülüyo insan. arkadaşlarımdan biliyorum.

Boleronu daha şık bi boleroyla degiştir orda diktir olmazsa mesela benimki dar ve kolu kapri çok şık bi hava katıyor..ama seninki cok büyük durmuş gelinliği gölgelemiş..

bolero kousunda arkadaşlara katılıyorum saçların toplanınca çok daha ortaya çıkacak ve o güzel günde kötü durmasın . en azından kollarınız biraz daralttır :utangac:

sen çok temiz kalpli birisin aynı ablan gibi yani öyle hissediyorum. inşallah ömrüne de kalbinin güzelliği yansısın Allah mutlu mesut etsin :1hug:

gelinliğin guzel canım ama arkadaslarında dediği gibi boleron cok bol ve emanet gibi duruyor ... bence boleronu değiştir ozel dikim değilse o bolero o gelinlige hiç gitmemiş :)

biliyomusun bu tarz bisey istemisdimde cogu karsi cikdi hem taki takilcak iyi durmaz hemde yine kollarim acikda kalicak bolerosuz olmaz denmisdide vazgecmisdim bende :(

tatlım kollarının açık olmasına gerek yok .... uzun kolllu yaka kapalı olarak saten ya da dantel dikilebilir...dekolteyi kapalı olarak düşün ....
A&

canım içine sindiyse beğendiysen sorun yok.çünkü;kusura bakmada canım pek beğenmedim:1no2:(en azından boleronu çıkart bari kıss)ama sen olmadan nasıl diktiriyorlar anlamadım.."kızım sen ordan seç al biz hallederiz"demeleri lazımdı bencemirmirmirmir..nie illa tr de sen yokken dikilmiş ki?çünkü;gelinliği kız seçer erkek tarafı alır yaniii..mutluluklar canıma.s.

canımmm çok şekersin.allah o gülen yüzünü hep güldürsün,ömür boyu mutlu ol inşallah.
:Saruboceq:amin insallah yüreginize saglik cok tsk ederimopuyorumnanaktan
hayırlı olsun kardeşim allahım mutlu etsin inş.
artıkk darısı benim başımaaaa :p :D
:Saruboceq:amin cok tskederim
evvet darisi sizinde basiniza insallah:Saruboceq:
evet evet bolerosuz sanirim cok cok daha guzel duracak :) hayirli olsun simdiden... mutluluklar
:Saruboceq:amin tskleropuyorumnanaktan
canım içine sindiyse beğendiysen sorun yok.çünkü;kusura bakmada canım pek beğenmedim:1no2:(en azından boleronu çıkart bari kıss)ama sen olmadan nasıl diktiriyorlar anlamadım.."kızım sen ordan seç al biz hallederiz"demeleri lazımdı bencemirmirmirmir..nie illa tr de sen yokken dikilmiş ki?çünkü;gelinliği kız seçer erkek tarafı alır yaniii..mutluluklar canıma.s.
öyle denk geldi isde sansima hayirlisi olsun
bence etegi güzel ama üstü pek alimli gösterisli degil ama yinede hayirli olsun sen daha iyi bilirsin ;)
cok tskler fikrin icin

cnm gayet güzel gelinliğin.. bide bunu duvağın we makyajınla düşün.. inan dahada değişeksn ozaman. ben gelinliğimi denerken duvağı rastgele saçıma tutturdular o bile ayrı bi hava kattı yani düşün..
düğün fotolarınıda beklioruzz. güle güle kullan..

Back