- 25 Ağustos 2023
- 218
- 71
- 33
-
- Konu Sahibi bosvermeyen bedbaht
Malesef yok ondanBulunduğunuz yerde Türksat var mı kablo net diyede geçer var ise onu araştırabilirsiniz TV+internet oluyor.
fiyat bazli bakiyorum acikcasi goknet cok kaziklandm hani fiyati cok abarti olnasin sonrasinda da magdur etmeyecek firma arastiriyormİnternet biraz bulundugunuz bolgeye gore degisiyor. O yuzden konu komsuya sorsaniz daha dogru olur. Benim oldugum yerde turkcell cok iyi ama eski muhitimde turknet iyiydi.
Ne kadara mal oldu pekiBölgenizde altyapısı var mı bilmiyorum ama ben türknet kullanıyorum memnunum.Tek dezavantajı taahütsüz işlem sağlıyordu ve 3 ayda bir zam geliyordu 1 senelik ücreti taksitle baglayınca ancak bu durumu cözebildim.
Alt yapı olarak hangileri var zaten bir çoğu yine türk Telekom kullanıyor Türksat hariç,eğer türk Telekom yoksa bazen direkten kabloda çekiyorlar türk Telekom.Ne kadara mal oldu peki
Alt yapısi yokmuş.kablonet online başvuruyu yaptığında da 2ay bedava suan kullanıyorum memnunum
Millenicom,turknet,turkcel,vodafone,turk telekom falan var bildigim kadariylaAlt yapı olarak hangileri var zaten bir çoğu yine türk Telekom kullanıyor Türksat hariç,eğer türk Telekom yoksa bazen direkten kabloda çekiyorlar türk Telekom.
Simdi baktim varmis tsk ederim memmun musunzBulunduğunuz yerde Türksat var mı kablo net diyede geçer var ise onu araştırabilirsiniz TV+internet oluyor.
Aylık 300TL suan.Güncel rakam ise 1000mbps hız 500 TL.Modem kurulum dahil rakamıymış.Sitesine girip bir bakın isterseniz.Fiyatı sabitleyin derim ama 12 aylık taksitle öderseniz zamlardan etkilenmezsiniz.Bu hızda olan fiber internet kıyası yaptıgımda en uygunu burasıydı.Ne kadara mal oldu peki
Evet memnunuzSimdi baktim varmis tsk ederim memmun musunz
Bakayim bir korkutorm gokntt3n agzim yandiAylık 300TL suan.Güncel rakam ise 1000mbps hız 500 TL.Modem kurulum dahil rakamıymış.Sitesine girip bir bakın isterseniz.Fiyatı sabitleyin derim ama 12 aylık taksitle öderseniz zamlardan etkilenmezsiniz.Bu hızda olan fiber internet kıyası yaptıgımda en uygunu burasıydı.