- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Beleş face nedir?abim beles face indirmis ,bende ondan aldim net olmadan calisiyor..
neyse ben bir mutluyum bir mutluyum cok akillica gibisinden ben sexue grubunu aratiyordum ... (esra erolun)muzisyen ekibi beyse onume boyle sex gibi seyler geldi bende girdim ..
hemen cikayim derken elim begene tiklamis..
allahim uyudum,sabah uyandim bir baktim 10 mesaj hepsi arkadaslarmdan hayat ne bu diye kizlar simdi hepsine vuris girmis falan dedim yuttular mi sizce cok kotuyum.....
gorumcemde atmis..enistemde gormus yarin yemek tatli yapip ona alip unutturayim.aa
yaa digerleri..
kafama poset sokacam yarinKK14:
gözlerine sokar gibi davranma bir kaç güne unuturlarabim beles face indirmis ,bende ondan aldim net olmadan calisiyor..
neyse ben bir mutluyum bir mutluyum cok akillica gibisinden ben sexue grubunu aratiyordum ... (esra erolun)muzisyen ekibi beyse onume boyle sex gibi seyler geldi bende girdim ..
allahim uyudum,sabah uyandim bir baktim 10 mesaj hepsi arkadaslarmdan hayat ne bu diye kizlar simdi hepsine vuris girmis falan dedim yuttular mi sizce cok kotuyum.....
gorumcemde atmis..enistemde gormus yarin yemek tatli yapip ona alip unutturayim.aa
yaa digerleri..
facebooka 7 tl yukluyorsun 3 gun icinde hmn bitiyor canim..Beleş face nedir?
Facebook Paralı mıydı?
gözlerine sokar gibi davranma bir kaç güne unuturlar
Benimki hiç para istemedi.facebooka 7 tl yukluyorsun 3 gun icinde hmn bitiyor canim..
ama benim indirdigim facebook beles yani ne7tl yukluyorsun ne bisey cnm ya..
valla ben her gün ne videolar görüyorum hiç beklemediğim insanlardan virüs bulaşmış hiç önemsemiyorumunuyurlarmi sence yaa ..
yok vallahi bunlar cin gibi unutmazlar..
operatörlerin facebook için bir kaç tl ye internet veriyorlar öyle bişey sanırımBenimki hiç para istemedi.
Hep bedava.
Nasil yaptin cnm onu iyiymis netin bittigi zmn oldan girebilirimBenimki hiç para istemedi.
Hep bedava.
o grubun adı suxe. bu da kamu yararı için dev hizmet olarak geçsin kayıtlaraabim beles face indirmis ,bende ondan aldim net olmadan calisiyor..
yaa digerleri..