rezil oldummmm ..

abim beles face indirmis ,bende ondan aldim net olmadan calisiyor..
neyse ben bir mutluyum bir mutluyum cok akillica gibisinden ben sexue grubunu aratiyordum ... (esra erolun)muzisyen ekibi beyse onume boyle sex gibi seyler geldi bende girdim ..
hemen cikayim derken elim begene tiklamis..
allahim uyudum,sabah uyandim bir baktim 10 mesaj hepsi arkadaslarmdan hayat ne bu diye kizlar simdi hepsine vuris girmis falan dedim yuttular mi sizce cok kotuyum.....
gorumcemde atmis..enistemde gormus yarin yemek tatli yapip ona alip unutturayim.aa
yaa digerleri..
kafama poset sokacam yarin :KK43::-)KK14::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::cry::cry:

boşver unutulup gidiyo. ben de geçenlerde bi arkadaşımın arkadaşlarına bakarken kendimi bi anda jigolo sayfasında buldum. şöyle bi bakayım nasılmış derken nasıl olduysa bi fotoyu beğenmişim. bütün arkadaşlarım da gördü kesin :KK70:
hatta adamın biri msj attı oradan beğenimi görünce atmış. onun vasıtasıyla öğrenmiş oldum

abim beles face indirmis ,bende ondan aldim net olmadan calisiyor..
neyse ben bir mutluyum bir mutluyum cok akillica gibisinden ben sexue grubunu aratiyordum ... (esra erolun)muzisyen ekibi beyse onume boyle sex gibi seyler geldi bende girdim ..
hemen cikayim derken elim begene tiklamis..
allahim uyudum,sabah uyandim bir baktim 10 mesaj hepsi arkadaslarmdan hayat ne bu diye kizlar simdi hepsine vuris girmis falan dedim yuttular mi sizce cok kotuyum.....
gorumcemde atmis..enistemde gormus yarin yemek tatli yapip ona alip unutturayim.aa
yaa digerleri..
kafama poset sokacam yarin :KK43::-)KK14::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::cry::cry:

Facete açıklama yap..! Arkadaşlar, dostlar faceme virüs girmiştir. Temizledim virüsü fakat tekrarlarsa sizlere veya sayfamda uygunsuz bir şey paylaşılırsa beni bilgilendirin.. de! :)))

valla nasıl oldu anlamadım ki bu internnette artık iyice zararlı oldu,bir sürü beğenmediğim grup çıkıyor karşıma kapatıcam artık o olucak diye atarlan ve sus :KK70:

X