- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Olayın üzerinde durmadılar zaten de o kızı sevmiyorum fazla anlatsa bide sorar güler hiç çekememmmUffffffff.... anlatsa ne olacak Allaaasennnn...
Bende gülmediler işte baktılar sadeceDüşmek rezillik değildir. Ve neden bilmem ama düşene gülünür. Ben çok gülerim, kendim bile düşsem. Çok saçma aslında.
Bende gülmediler işte baktılar sadece
Ooff kötü olmuş ya:)Oda bişeymi ben lisedeyken beden dersine eşofman götürmedim die bikaç kişiyle beni bahçede koşturdu hoca tabi kıyafet ayakkabı götürmemişim yaa tam son tur koştum yorulmuşum oh bitiyo derken tam sınıf ark ların önüne geldim yüzüstü yerr yapıştım adım atar atmaz bide ne görim botlarımın bağcıkları çözülmüş üstüne üstlük bide birbirine bağlanmış düşünün artk bnm tipi düşmüşken birde ayakkabımın bağcığını çözdümÜstüne bide çorabımın dizi yırtılmıştı 1.sınıf bebesi gibi çıkışa kadar dınıftan dışarı çıkamadım çorap yüzünden
Yok ama düşmeseydim daha iyiydi.E komik düşmemişsin demek ki. Gülseler daha mı iyiydi?
Yok ama düşmeseydim daha iyiydi.
Arkadaşıma anlattım o çok güldü
Kıyamam sana ama bn görseydim çatlayana kadar kesin gülerdim düşene nedense çok gülüyorm kendmde dahilYok ama düşmeseydim daha iyiydi.
Arkadaşıma anlattım o çok güldü
Ben de kendime gülüyorum zaten ama çok da utandımP
Kıyamam sana ama bn görseydim çatlayana kadar kesin gülerdim düşene nedense çok gülüyorm kendmde dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?