• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim :')

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Meraba ablalarım iyi günler hepinize şimdi burada konu açılacak ne var diyebilirsiniz ben de bilmiyorum ama bugün pek iyi bi gün değildi benim için sadece içimi döküp rahatlayıp bu günün saçmalığını üstümden atmak istiyorum.
Bugün okulda koridorda ayağım takıldı düştüm.bikaç kişi gördü.
Bi arkadaşın abisi geldi başka bi arkadaşımla onu kardeşine götürürken oldu dolayısıyla o da gördü İnşAllah evde anlatmaz kardeşine.
Sevmediğim 2 kişi daha gördü.Hiç kimse gülmedi.Kalkar kalkmaz rezil oldum yaa diye kendi halime güldüm arkadaşım yok rezil olmadın görmedi kimse dedi ama ben gördüm dönüp baktı 2 kişi.Eteğim de vardı arkadaşım eteğin açılmadı dedi inşallah öyledir.Sonra güne normal devam ettim bi kaç minik aksilik daha yaşayarak.
Üstelik sınavım da vardı çok kötü geçti onun da moral bozukluğuyla kafam dağıldı görüşüm bulanıklaştı düştüm. şu an içimden hala rezilliğime gülmek geliyor.
Komikti ama utanç vericiydi düşüşüm.Kendimi düz yolda bile yürüyemeyen bi beceriksiz gibi hissettim.
Daha önce düz yolda düşen yoktur sanırım.Karda buzda düşeni anlarım da düz yolda herkes normal yürürken düşmek nee?
Ağlanacak halime gülüyorum veya gülünecek halime ağlıyorum.
Bu da böyle bir anımdır inşallah o adam kardeşine söylemez kardeşi de okulda anlatmaz düştüğümü.sanmıyorum hiç uğraşacaklarını ama insanın içine kuşku düşüyor (en azından benimkine düşüyor) böyle rezilliklerde.
Anlatırken gülüyorum kendimi iyi hissetmek olayı içimde büyütmemek için ama çok rezillikti ve yaşarken çok kötüydü..Dizimin biri çok hafif morarmış ve biraz acıyo bi yere değince.Her değdiğinde bu rezillik aklıma geliyooorrr

Oda bişeymi ben lisedeyken beden dersine eşofman götürmedim die bikaç kişiyle beni bahçede koşturdu hoca tabi kıyafet ayakkabı götürmemişim yaa tam son tur koştum yorulmuşum oh bitiyo derken tam sınıf ark ların önüne geldim yüzüstü yerr yapıştım adım atar atmaz bide ne görim botlarımın bağcıkları çözülmüş üstüne üstlük bide birbirine bağlanmış düşünün artk bnm tipi düşmüşken birde ayakkabımın bağcığını çözdüm :KK70: Üstüne bide çorabımın dizi yırtılmıştı 1.sınıf bebesi gibi çıkışa kadar dınıftan dışarı çıkamadım çorap yüzünden

düşüp kalkmadan büyüyemezsin gül geç bunu yadırgayanıda dikkate alma

olur canım insan hali. bir ara benim tansiyonum çok düşüyordu. başım dönüp birkaç kere düştüm biri kırtasiyenin merdivenlerinde diğeri apartmanın merdivenlerinde. tak diye düşüveriyordum yere

Oda bişeymi ben lisedeyken beden dersine eşofman götürmedim die bikaç kişiyle beni bahçede koşturdu hoca tabi kıyafet ayakkabı götürmemişim yaa tam son tur koştum yorulmuşum oh bitiyo derken tam sınıf ark ların önüne geldim yüzüstü yerr yapıştım adım atar atmaz bide ne görim botlarımın bağcıkları çözülmüş üstüne üstlük bide birbirine bağlanmış düşünün artk bnm tipi düşmüşken birde ayakkabımın bağcığını çözdüm :KK70: Üstüne bide çorabımın dizi yırtılmıştı 1.sınıf bebesi gibi çıkışa kadar dınıftan dışarı çıkamadım çorap yüzünden
Ooff kötü olmuş ya:)
Yaşarken kötüdür de şimdi gülesiniz geliyordur:)moral kalmadı ya diğer sınava da çalışamıyorum bari ondan yüksek alsaydım:D

valla benim bi arkadaşım her gün (abartmıyorum) düz yolda düşüyor spor ayakkabıyla üstelik :D düşmese bile en iyi ihtimalle bi yerlere takılıyor :D ama hiç umrunda değil rezil falan da olmuyo yani. dışardan senin baktığın gözle bakılmıyo merak etme.. utanılcak bi durum yok

Bide ben
P

Kıyamam sana ama bn görseydim çatlayana kadar kesin gülerdim düşene nedense çok gülüyorm kendmde dahil :KK70:
Ben de kendime gülüyorum zaten ama çok da utandım:D okul sınırlarında olmasaydım barii.İlk düşme vakam değil bu bi kere ortaokulda düştüm çıkışta hem de çimentonun içine :D
Ayy her tarafım battı hem öğrenciler hem apartmandakiler bayağı kişi gördü.o çok kötüydü ama aşırı utanmıştım.kıyafetlerimdeki sertleşmiş çimentolar da uzun süre geçmedi yanarım yanarım ona yanarım:D

Canım ben hamileliğimin ilk gunlerinde çok başım donerdi ir gün evin yakınında pazara gittim geri geldim tam evimin sokağına girdim kendimi yerde buldum saniyelikti yani düştüğüm pozisyon oturur gibiydi sokakta inşaat tadilatı yapan adamlar vardi koşa koşa geldiler kaldırdılar beni elimdeki poşetler yerlerde meyveler sağda solda ben de rezil olmustum ama yapcak bisi yok geçti gitti

Ben hiç olmadık yerlerde oyle pis dustum kı
En cokta kendıme gulerım dustugum ıcın hıc utanmadım rezıl oldugumuda dusunmedım
Bence rahat olun

Hayatinda ilk kez mi düştün? Ben okulda çok dusmusumdur. Lisedeykende merdivenleri totomla indim resmen. Hic bu kadar düsünmedim ustune ama komik aklima gelince gulumserim. Bende dusene gulerim. Yani herkes yillarca seni konusmaz. :D

Back