Ben öğretmenim üniversitede ne zaman sunum yapsam çok heyecanlanıyor sesim titriyordu zamanla kendi kendimi telkin etmeyi öğrendim. Benim en büyük sorunum kusursuz olmak istememdi belki de hiç bir zaman kusursuz olamayacağımı herkesin hatalar yapabileceğini kabul ettiğimden beri çok rahatım atandıktan sonra iş gereği valiyle bile konuştum çok rahattım
Kendinizi baskasiyla kiyaslamamalisiniz. Bu cok zarar verici birsey. Bende dun sunum yaptim. Cok heyecanlandim. Kategori diyemedim. Ama olemeyizya. Isterseler dalaga gecsinler olemeyizya. Ki gecselerde niye kotu hissedeyim. Biri heyecanlaninca siz dalga gecseniz heyecanlanan kisi bunu takmak zorunda mi.
konuşmasalar bile beni görünce akıllarına bu gelebilir yani. o algıyı kırmak zor. heyecanlı olduğumu fark ettiler. nefes alamadım ya resmen niye böyle oldum bilmiyorum
konuşmasalar bile beni görünce akıllarına bu gelebilir yani. o algıyı kırmak zor. heyecanlı olduğumu fark ettiler. nefes alamadım ya resmen niye böyle oldum bilmiyorum
Allah aşkına okulların yüzyüze olmasına var en iyi ihtimalle 6 ay. Altı aya kim küçücük ekranda bir kız vardı da heyecanlandı diye hatırlayacak,sana bakıp aklina bu gelecek?
Ozguvensizlik gibi duruyor ama bence kendinizi fazla önemsiyorsunuz. İnanın kimsenin umrunda bile değil. Zaten derse katılan bir avuc insan sesi kısıp yanda oyun oynuyordur
Geçen bi derste yanlışlıkla sesi açmışım mutfakta bişeyler yıkıyorum hoca seslendi Sema Sema mikrofon açık diye duyunca kapattım hemen ama insanlık hali olabilir yani şimdi derste hoca bana o kadar kişi içinde seslendi su sesi gitti rezil mi oldum diyeyim
Hayat böyle bir şey. Her an istediğimiz gibi gerçekleşmiyor ki. Sen sunumda heyecan yaparsın, öteki tüm okulun önünde çamurun içine kapaklanır, berikinin rüzgarda eteği tepesine geçer, diğeri hocasına yanlışlıkla aşkım der vs vs. Bu arada heyecandan hocasına aşkım diyen yüksek lisans öğrencisi bir erkek arkadaştı, hocamız da erkek proftu ve diğer hocalar da vardı ortamda düşünün yani ve şaşkınlıktan kısa bir sessizlik olunca o ağır başlı kelli felli profumuz "söyle sevgilim" dedi. Devamını tahmin edersiniz . Unutulan unutuldu unutulmayan gülümseten enstantaneler oldu hayatlarımızda. Tavsiyem bunlara takılıp kalmaktansa kendine gülebilmek ve yaşama devam etmek. Ben de gençliğimde çok heyecan yapardım bu konularda. Şimdiyse o günleri gülümseyerek anıyorum ve bayılıyorum sunum yapmalara, elime mikrofon almalara. Sen nasıl heyecanlanırdın diyen bir arkadaşım olsa da oturup o heyecanı yad edip yeniden keyifli anlar yaşıyoruz