bundan daha iyi sunumlarim olmustu ama bu sefer cok kafama taktim galiba. biraz mukemmeliyetci davraniyorum. insanlar ne dusunur hep bunu onemsiyorum. ileride bir tane daha sunumum var simdiden gerilmeye basladimYavrucum, senin yasinda ogrencilerim var. Yaptigin hata o kadar dogal ve normal ki. Su an senden baska kimse hatirlamiyor bile. Ilk sunumun muydu? Zamanla daha az hata yaparsin, ama soyle soyleyeyim 20 yillik hocayim ben de konusurken bazen oyle hatalar yapiyorum. Uzerinde durulacak bir konu bile degil inan.
Sana sir vereyim, sunumlari hoca disinda pek kimse dinlemiyor bile. Ogrencilerin cogu o an kendi sunumlarini dusunuyor oluyorbundan daha iyi sunumlarim olmustu ama bu sefer cok kafama taktim galiba. biraz mukemmeliyetci davraniyorum. insanlar ne dusunur hep bunu onemsiyorum. ileride bir tane daha sunumum var simdiden gerilmeye basladim
kılı kırk yarmak diye bir deyim vardır ya işte orada anlatılan huy hiç iyi bir huy değil. mükemmeliyetçiyim diye gezinen insanlar kadar asap bozan, yoran bir tür yok, bence. mükemmel iyinin düşmanıdır diye boşuna denmiyor. herkes hata yapar hatta hatayı bırakın herhangi bir şeyi mükemmel yapmak mümkün değil. her zaman daha iyisi, daha da iyisi yapılabilir. anlamsız bir beklenti bu çünkü karşılanması mümkün değil.Ben neden bilmiyorum ama insanlar hakkindaki sacma detaylari unutmuyorum. O yuzden sanirim herkes de bana baktiginda onu hatiralayacak gibime geliyor. Emin degilim duyuldugundan biraz hizli dedim. Ama duyulduysa cok rezil bir durum ya. Beni ezik utangac heyecanli gibi goruceklerine eminim.
Rüzgarda eteğin açılmış gibi niye olayı büyütüyorsun. Çevrede dedikodu malzemesi olacak o kadar konu var ki kimsenin aklına gelmezsin takılmakonuşmasalar bile beni görünce akıllarına bu gelebilir yani. o algıyı kırmak zor. heyecanlı olduğumu fark ettiler. nefes alamadım ya resmen niye böyle oldum bilmiyorum
Bence gayet normal şeyler. Bende sunumlarda öyleydim. İlerde buna mi takimisim kafayı diceksinizBugün derste sunum yaptık ve ben inanılmaz inanılmaz yani heyecanlıydım. Sürekli yutkunasım geldi kalbim çok hızlı arttı asla sakin konuşamadım. Ve en sonda, bir kurgu karakteri anlatıyodum o karakterden bahsederken ona katılıyorum dicektim yanlışlıkla size katılıyorum dedim hocaya. Hoca bozuntuya vermedi ama duyulmuştur yani çok rezil oldum ya. Kesin arkamdan çok heyecanlandı saçmaladı falan diyecekler. Herkes sakin sakin açtı kamerasını konuştu ben normalde böyle değilim neden böyle oluyor ağlıcam...Derse bile katılamam bundan sonra..Normalde düzgün konuşurum gereksiz heyecan yaptım o an ses tonum gitti yani bildiğiniz. Bir arkadaşım da ben üzülmeyim diye bana özelden olsun iyiydi falan yazdı daha çok üzüldüm neden yapamıyorum ya
Zaman geçtikçe böyle düşündüğün için kendinle dalga geçeceksin emin olBen neden bilmiyorum ama insanlar hakkindaki sacma detaylari unutmuyorum. O yuzden sanirim herkes de bana baktiginda onu hatiralayacak gibime geliyor. Emin degilim duyuldugundan biraz hizli dedim. Ama duyulduysa cok rezil bir durum ya. Beni ezik utangac heyecanli gibi goruceklerine eminim.
Öncelikle rezil falan olmadın. Şöyle düşün tatlım bugün yaptığın sunumu sen değil de sınıf arkadaşın x yaptı. Ayy x'e bak nasıl rezil oldu diye düşünür müsün?Saçmaladı der misin? İki gün sonra yolda karşılaşsan yaptığı sunumda heycanlandığı aklına gelir mi? Eminim bu sorularımın hepsine de hayır diyeceksin .Senin içinde sınıf arkadaşların farklı düşünmüyorlar emin ol.Bir de sana bir tavsiye kimseye yapmayacağın kötülüğü kendine yapma.En şefkatli kendine davran.Bugün derste sunum yaptık ve ben inanılmaz inanılmaz yani heyecanlıydım. Sürekli yutkunasım geldi kalbim çok hızlı arttı asla sakin konuşamadım. Ve en sonda, bir kurgu karakteri anlatıyodum o karakterden bahsederken ona katılıyorum dicektim yanlışlıkla size katılıyorum dedim hocaya. Hoca bozuntuya vermedi ama duyulmuştur yani çok rezil oldum ya. Kesin arkamdan çok heyecanlandı saçmaladı falan diyecekler. Herkes sakin sakin açtı kamerasını konuştu ben normalde böyle değilim neden böyle oluyor ağlıcam...Derse bile katılamam bundan sonra..Normalde düzgün konuşurum gereksiz heyecan yaptım o an ses tonum gitti yani bildiğiniz. Bir arkadaşım da ben üzülmeyim diye bana özelden olsun iyiydi falan yazdı daha çok üzüldüm neden yapamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?