Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm bunların sebebi neydi
ne diyelim mesela:97: Millet aldatılıyor,kocasından dayak yiyor,ölümcül hastalıklarla mücadele ediyor...Bazılarımız da hala çul çaput derdinde:96: Bu durumda benim daha fazla diyecek birşeyim yok yani,bu kadar
ne diyelim mesela:97: Millet aldatılıyor,kocasından dayak yiyor,ölümcül hastalıklarla mücadele ediyor...Bazılarımız da hala çul çaput derdinde:96: Bu durumda benim daha fazla diyecek birşeyim yok yani,bu kadar
tatlm bnde 9 ekimde nişanlandım evde yaptık nişanı aile arasında oldu...takı konusunda banada annemede soruldu ne istersnz diee..bnde hiç bişey istememm dedm.annmde takıya gerek yokk dedii.ve kaynanam 2 burma bilezk eltm bir bilezk ve erkk tarafndan altın ve para taktılar.. babamsa hiçç bişey takmadıı ve ben bir evn bir kızıyımm..takı takılsn die nişan yapmyrz ama.erkk tarafı bu kadar duyarlı iken benn bir tek kız evladymm ve hiç bişey taklmadıııı..6 ay snra düğünm olacak babamdan ses seda yokk para biriktrdiysen düğününü yapalım dioo anlayınn artıkk ne kadar zor durumdaymm..amann herşeye rağmen mutluyumm huzurluyumm takılarımıda eşime vercem borcunu harcını hatrsn evlendkten snraa öncee huzur tattlımm huzuuuurrrr