• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi rezil bi söz merasimi..

yaren50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
24
0
36
İzmir
9 ay önce sözlendik..2 sene lik bi ilşkinin ardından.. sözde akrabalarımızın coğu wardı kalbalıktık 40 kişi flan.. ben pastamı yaptırdım,öncesınde aperatif yıeceklerde dahil.. söz kesilirken onlar ince söz yuzuklerını taktılar alyans bıle degıl.. babam sa bana bılezık ve merte saat taktı.. ya onlar hiçbsey.. ne söz bohcası nede baska bsey durumlarıda gayet yerınde neymıs kaynanam olcak kadın dıokı adet degıl sözde bı yuzuk okadar.. sonra ablamlara dıokı sız taktınız bız mahcup olduk bızı assalar gbı oldunuz demiş .. ya bayram geldi geçtı hala tık yok... bırılerı bsey desın ya

ne diyelim mesela:97: Millet aldatılıyor,kocasından dayak yiyor,ölümcül hastalıklarla mücadele ediyor...Bazılarımız da hala çul çaput derdinde:96: Bu durumda benim daha fazla diyecek birşeyim yok yani,bu kadar:40:

Kusura bakmayın ... Siz bana birşeyler taksınlar dıye mı söz yaptınız yoksa sevdiğinzle bir ömre ilk adımı atmak için mi ???

Evet adettendir , evet belki yapılmalıydı... Ama yapmadılar dıye rezıl torendi demeye hakkınız yok.Neyse bu benım dusuncem

size mutluluklar ...

3 gun once sozlendim ben...

bize sordular onceden bohca vs varmı sizde diye bizde yok dedik istemedik, bitek yuzuk taktık canım

kayınvalidem soz gunu anneme gelin ne istio diye sordu annemde o simdi konusulcak mesele degil sonra gencler kendi aralarında halleder dedi

yani bizdede bitek yuzukten baska bişey yoktu iki tarafda bişey takmadı bizde de adet oledir sadece yuzuk takılır...

baska konulardada cimrilerse bilemem ama bence bu o kadar da sorun degil siz de takmasaydınız bunun nişanı var daha

yada adetlerinizde takı bohca varsa soleseydiniz... herkesin adetleri degişio cunku

Keşke daha once soyleseydn nısanlına bunlar onceden konuslcak seyler bence bohca konusunda haklısın ama malesef bızmkılerde senın gıbydı ama bılezık yuzuk takmıslardı... Ayrıca evde olan sozde bence babanın taktıgı set sacma olmus gercekten nısanlın ezılmstır bu durumdan.. Keşke deseydın babam sunu sunu takcak onlarda hazırlıklı gelırdı.. Başta suc sende bence

hayret bişey ya amma sıkıntı yaptınız ha! mutlaka sevıoruz bıseyler alınsın dıye evlenmıoruz ınsan sadece degr görmek ıstıo benm burda sorunum alınan takılan degıl görmedıgım deger.. cunku 2 ay sonra mertın kuzenın sözunde o kıza hersey yapılıor bana gelınce adet olmuyor hayret bsey ya suclu olduk nerden actım agzımı

9 ay önce sözlendik..2 sene lik bi ilşkinin ardından.. sözde akrabalarımızın coğu wardı kalbalıktık 40 kişi flan.. ben pastamı yaptırdım,öncesınde aperatif yıeceklerde dahil.. söz kesilirken onlar ince söz yuzuklerını taktılar alyans bıle degıl.. babam sa bana bılezık ve merte saat taktı.. ya onlar hiçbsey.. ne söz bohcası nede baska bsey durumlarıda gayet yerınde neymıs kaynanam olcak kadın dıokı adet degıl sözde bı yuzuk okadar.. sonra ablamlara dıokı sız taktınız bız mahcup olduk bızı assalar gbı oldunuz demiş .. ya bayram geldi geçtı hala tık yok... bırılerı bsey desın ya

tek sorun altın inciyse boşver dünya malı
sen sevdiğin adamla mutlu musun gerisi boş:34:

kadın gelıp konusmadıkı sormadı adet nedır dye ben nasıl derım bunları ıstıorum dye??onun sorması lazım degılmı

niye öyle diyorsunuz kızlar her kızın hayalidir güzel bi söz nişan düğün vs. yaren50 arkadaşımız hak etmiyor mu 2 senelik ilişki ardından takıyı? ayrıca kız babası taksın erkek tarafında tık yok birde üstüne laf etsinler ohhh ne ala kız vermiyor damat alıyoruz sanki...
topicleri inceleyin bakalım kimlere ne bohçalar geliyor o zaman niye ne gereği var bunlara vs yazmıyor aaa çok güzeller erkek tarafı baya şey almış diyorsunuzda şimdi bu arkadaşın böyle üstüne geliyorsunuz...
yarencim haklısın bence sözlün ile konuşmayı dene ama o da ailesinin kafasında ise istediğin kadar uğraş onu da düzeltemezsin:(((

canım, benim de bu döenmlerde kafaya taktığım çok şey oldu..
bazı beklentiler oluyor elbette ama sonra ben sevdiğimle mutluyum ya gerisi hikaye dedim kendi kendime..
üzülünce kendine zarar verirsin, boş veeer.. siz mutlu olmaya bakın
Allah tamamına ersirsin inşallahh Mutluluklar..:71:

bende onu yapmaya calışıyorum cnm şuan ama sanırım sorun kayınvalıdem ve asırı kıskançlığı yuzunden gectim altını takısın ya umrumda degıl bıraz anlayış neyse

ben sizin ve sözlünüzün ailesi arasında iletişim kopukluğu olmuş.Böyle konular önceden konuşulur.Siz de adet nedir ne değildir ne takılır bizde böyledir sizde nasıldır vs vs konuşulmalıydı.Ben karşı tarafı biraz haklı buluyorum.Çünkü söz szin evde olmuştur tabi sözlünün tarafı dışardan geldi snuçta e babanlar takı takmış adamların haberi yok tabi mahçup olmuşlardır doğal olarak.Maden takı takıcaktınız onlara da söyleseydiniz ya da hiç takmasanız zaten sözde benim bildiğim sadece yüzük takılır bohçalar falan ya nişanda ya da düğündedir.Bence fazla abartıyosun sıkma canını.Biraz empati yap.Tabi sonradan ses çıkmadı kimse aramadı gibi bişiler demişsin alınmış olabilerler ara söyle sözlüne ya da annesini falan işte anlat böyle böyle oldu falan diye çok uzatmayın hiç söz konusu edilecek şeyler değil bence.Lafı edilecek daha çook zamanlarınız olacak baştan olayı büyütmeyin derim ben:)

canım bnm de istemem oldu 3 gun önce tektaş taktılar,ertesi gunde alyasnları aldık nişanda takıcamız uzak olduğumz içn şimdiden alalım dedik gelme gitme muhabbeti olmasın diye...öyle düşünmüşler bizde uyduk..ama herşey karşılıklı konuşularak yapıldı..bize sordular mesela bizde uygun görduk,bohçadada aynı şekilde bana getirmişler bir bohça,bende verdim onlara,öncede konuşssaydın canım şimdi böyle düşünüyor olmazdınn..ama sıkma canını ,tamam baban takmış içinden gelmiş,ama neden ablana öyle birşey dedikii..saçma geldi orası bana..içinden gelen taksın..takı meselesine bişey diyemem..ama bohçadır sudur budur konuşulması lazımdı..içinde kalmaması için en azındna...

ya mutlaka ama peki kuzenın sözunde olanlar bende nıye olmuyo peki..

canım kuzenin sözlüsü yanı karşı tarafla konuşulmuştur ,herkes bir değilki,bak bize dediler telefonda evet bohçası olur bizde dediler bizde yoktu ama yapalım dedik..tek taraflı düşünüp sıkma canını

tamam canım konuşulması lazım tabıkı ama babam sen bsey deme kızım onlar sorsunlar dedı bekledık bekledık tık yok babam cok kızdı ondan öyle bsey yaptı oda

ne diyelim mesela:97: Millet aldatılıyor,kocasından dayak yiyor,ölümcül hastalıklarla mücadele ediyor...Bazılarımız da hala çul çaput derdinde:96: Bu durumda benim daha fazla diyecek birşeyim yok yani,bu kadar:40:

aynen katılıyorum size..
daha dur bakalım herseyin başındasınız.. nişan olsun,kına olsun, düğün olsun eminimki oda üstüne düşeni yapıcaktır.. ama birazcık sabret..

Back