Canim yumurta rezervi olayı değişik olabiliyor. Soyle soyleyim ben 28 yaşındayım ve polikistik over liyim . Ultrosonda bir sürü yumurta gözüküyordu. Ben sana diyim 25 sen de 30
Biz de sevindik ooo baya yumurta var diye.
Yumurta toplama işleminde sadece 7 tane çıktı.
3 u dollendi

3.güne 1 tanesi geldi.
O da suanda 35 haftalık teyzesi

ben cok üzülmüştüm cunku tutmasa bir daha tedavi görecektim geride dondurulmuş.embriyo yok

Yani zaten ihtiyacın olan 1 yumurta 1 sperm.
Onun dışında ben inofolic combi ve folio marka.folik asit kullandım. Aynı zamanda guatr hastasıyım ama ilaçlarla düzeneydi TSH ım
Esim de imprly diye bir takviye kullandı onda da hafif düzeyde sperm sorunu vardi.
Transfer olduğum gün sigara yi bıraktım
Ananas ve kabak çekirdeği yedim ve tuttu cok şükür. Yani doktor yastan dolayı hakli aslinda. Bence tup bebek denemelisin imkanin varsa. Evet 35ten sonra doğal yollarla hamile kalan cok insan var bu dogru ama insan sabredemiyor da sabir durumun nasil? Mesela bana aşılama yapalım dedi Hayir dedim tup bebek..
Ben aşılama ya da inanmıyorum 1 kez oldum tutmadı. 1 kez de yumurtalar cok gelişti çoğul gebelik olur dedi yapmadı iptal etti. Ben cok sıkılmıştım

Ama asilamasi tutan var mı var
BIr de yumurta işi de doğuştan daha anne karnında senin rezervin belli oluyor
Hani bu dediklerim moralini bozmasın olacak olduktan sonra hepsi bahane sen içini ferah tut rahmin var yumurtan var eşinin de spermi var. En kısa zamanda sende yaşarsın insallah bu duyguları
. Rabbim gönlüne gore versin

doktorunla birlikte ilerleyin güveniyorsan devam et canim hersey guzel.olcak insallah

hic uzulme