• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

------rezene kullananlar-------

saliha...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
24
0
86
İstanbul
kızlar süt için rezeneyi nerden alıyosunuz. aktardan aldım tomurcuk halinde. yaprak olanı varmı bunun. yoksa bunumu kullanayım. sizinki nasıl. markette bulamadım. varsa marka ismi lütfen

canım aktarlarda var yaprak şeklınde. süt için ben mılupanın sut artırıcı çayını kullandım çok memnun kaldım

kızlar süt için rezeneyi nerden alıyosunuz. aktardan aldım tomurcuk halinde. yaprak olanı varmı bunun. yoksa bunumu kullanayım. sizinki nasıl. markette bulamadım. varsa marka ismi lütfen

Canım ben doğadanın poşet çay şeklinde olanını kullanıyorum içinde anasonda var hem iyi bir gazgiderici hemde süt arttırıcı. Ayrıca bazı aktarlarda da oluyor poşet çay şekilnde.

bende aktardan tomurcuk olanını kullandım ama hazırlaması biraz oyalayıcı...poşet olanlardan kullanıyorum...insallah 2 yasına kadar emziririm oğlumu...

aktardan tohum halinde aldım hazırlaması oyalayıcı ama daha etkili bence hem daha doğal

bu arada kızlar bebek beslenmesi kitabında ada çayının bebeklere 4. aydan sonra günde 5-10 cc verilebilceğini okudum göğsü bagırsakları yumuşatıcı etkisi ve soğuk algınlıgına faydası varmış

emziren annelerin kesinlikle kullanmaması gerekirmiş vücudun süt üretimini azaltırmışşş

adaçayı tirkayisilerine duyrulur

bebeğede rezene werenler war onu bilen war mı bnde bugün aldım doğadan rezene çay bebeişe nasıl wereceğim onu bilen war mı rahat uyuması için..

bebeğede rezene werenler war onu bilen war mı bnde bugün aldım doğadan rezene çay bebeişe nasıl wereceğim onu bilen war mı rahat uyuması için..

Canım benim bildiğim bebeğe verilen rezene bizim içtiğimiz değil..Eczanelerde satılıyor, Hipp in, Humana nın var.
Üstlerinde miktar olarak yazıyor ne şekilde hazırlanacağı..Bence bunlardan alıp kullansan daha güvenli olur.

Son düzenleme:
ewet ya milupanınkini alacaktım ama eleman yanlış almış demek bu kullanılmaz saol artık yarın milupa yada humana alırım:(

ben humana ve hipp' in rezene çaylarını kullanıyorum bebeğim için. bebeğim sanki humana' yı daha çok sevdi, ama hipp daha iyi gaz çıkarttırdı gibi geldi bana.

bende milupanınkini kulannıyorum ama oğlana sadece 3-4 kaşık veriyorum, kalanı ben içiyorum, süt yapsın diye.

canım bn tomurcuk olanından aldım kendim içiom hep.
bbeğede çay kaşığıyla 4;5 kez veriom
rahatlatıyo baya.
ayrıyeten almana hiç gerek yok bnce

Back