Ebru Gündeş'in kızı etkilenecek diye çok korkuyorum
gerçekten ebru gündeşin kızı için endişe mi ediyorsunEbru Gündeş'in kızı etkilenecek diye çok korkuyorum
Üzülmek ne demek içim parçalandıgerçekten ebru gündeşin kızı için endişe mi ediyorsun
güzelmiş bu
Teşekkürler:) Az kalmış doğumuna sağlıkla,sıhhatle ,ve mutlulukla bebeğini kucağına alman dileğiyle.güzelmiş bu
çok teşekkürler hemen geçsin kiTeşekkürler:) Az kalmış doğumuna sağlıkla,sıhhatle ,ve mutlulukla bebeğini kucağına alman dileğiyle.
Yazık dalga gecilecek başka birsey bulamadiniz çocukla dalga geçiyorsunuz
anne olacaksınız biriniz bide gerçekten yazık .Mune konu cirkinlesmeden uyarı yaparsınız ins
Forumu dolasirken tesadufen gordum.Ne kadar dogru bir konuya parmak basmissiniz. Kendisiyle birinci dereceden ilgisi bile olmayan bir konuda masum bir cocukla alay etmek nasil bir vicdansizlik nasil bozuk bir psikolojinin urunudur hayret ediyorum.O cocugu bilmem ama bu insanlarin(!) cocuklari boyle annelere sahip olduklari icin omur boyu etkilenecekler. Bu arada RZ in yaliyi geri alma sebebi imarla ilgili cikan hukuki sorunlardan dolayi eşinin başının agrimasini istememesidir. Buyrun saldirin cocuga
YAV GİDİN AZICIK MİZAH DERGİSİ OKUYUN. HATUN ÇOK GÜZEL DOKUNDURMUŞ, HİÇ Mİ ANLAMADIN YAV. PENGUEN GIRGIR FALAN OKU AZICIK ALGIN AÇILIRgerçekten ebru gündeşin kızı için endişe mi ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?