Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş'e hediye ettiği yalıyı geri aldı
Burda bence dalga gecilen cocuk degil galiba ebru gundes boyle bir kelime kullanmisti zarrapin olaylari ortaya cikinca ama ilerde bozulacagina psikolojisi simdi bilsin babasinin hirsiz yalaka oldugunu
çocukla dalga geçen falan yok..ama kalkıpta o kadar sorunla uğraşan şehit babasının mezarıyla konuşan ! sokakta yalın ayak donan evsiz barksız çocukların psikolojisi daha öncelikli ! evet anne olacağım asıl çocuğun psikolojisi yalılar giderse bozulur diye düşünenlere yazık.. çocuklar maddiyata bağlı mı yetiştirilip psikoloji yaratılır ? Onca çocuk açlık sefaletle yaşıyor ve psikolojisini kimse dert etmiyor. o halde bu çocuğun psikolojisi babasının yaptığı işle veya geçmişiyle daha çok bozulacak..kimseyle dalga geçildiği yok asıl eşi dolandırıcılıkla nam salmış birinin çıkıp ekranlarda çocuğumun psikolojisi demek insanlarla dalga geçmek olmuyor mu ?o halde o adamdan çocuk yapmayacaksın bile bile.. o halde çocuğu dünyadan koparmalı başka bir evrende yaşamalı !
benim çocuğumun psikolojisi bozuluyoru ben dolandırıcı ! rüşvetle iş çeviren ! kara para aklayan ! adamla evliliğimi devam ettirirsem bozulur.. paracıklar giderse veya medyaya bu yansırsa diye değil..
merak etme benim kızım şanslı ki haram para yemeyen iki üç kuruş için kul hakkına girmeyen bir ailede olacak ve maddi statüsü düşünce psikolojisi bozulmayacak kadar da güçlü, karakterli yetişecek