• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 💞Yumurtlama ile ilgili yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
558
33
Kızlar merhaba ben geçen ay rahim filmi çekildim 14 ünde sonra regl gördüm ama normalde 5 gün sürer 8 gün sürdü 3 günü sırf lekelenme çamur gibi oldu.
Sonrasında şimdiki regl tarihim 1 eylül
Neyse bu ay 10unda yumurtlama testi yaptım böyle çıktı sonrasında devam edemedim ama kafamıza göre değerlendirdik
77827727-A7CB-49EB-BEBF-4D18DEB90EA2.webp
Daha sonra bugün reglime 10 gün var birdaha yaptım şimdi yumurtlama testi böyle çıktı ben anlamadım iki kez mi yumurtladım yoksa yeni mi yumrtluyorum 10 gün geçti iki test ile arasında ve 27 yaşındayım sorunumuz yok eşimle bütün herşey yapıldı cevaplarınızı bekliyorum
Bu bugünki yaptığım yumurtlama testim
image.webp

Kızlar merhaba ben geçen ay rahim filmi çekildim 14 ünde sonra regl gördüm ama normalde 5 gün sürer 8 gün sürdü 3 günü sırf lekelenme çamur gibi oldu.
Neyse bu ay 10unda yumurtlama testi yaptım böyle çıktı sonrasında devam edemedim ama kafamıza göre değerlendirdik
Eki Görüntüle 2678394
Daha sonra bugün reglime 10 gün var birdaha yaptım şimdi yumurtlama testi böyle çıktı ben anlamadım iki kez mi yumurtladım yoksa yeni mi yumrtluyorum 10 gün geçti iki test ile arasında ve 27 yaşındayım sorunumuz yok eşimle bütün herşey yapıldı cevaplarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2678396
İlk fotoğrafta yumurtlama görünmüyor.
ikinci testte yumurtluyor gibi görünüyorsunuz. akşam bi test daha yapmanızı tavsiye ederim.

İlk fotoğrafta yumurtlama görünmüyor.
ikinci testte yumurtluyor gibi görünüyorsunuz. akşam bi test daha yapmanızı tavsiye ederim.
Akşam birdaha yapayım bari bende yumurtladım sandım değerlendirmiştim bugün yumurtluyorsam eğer kaç gğn daha ilişki olmalı dün yapmadık mesela 18-19 u yapmıştık

Eki Görüntüle 2678394
Eki Görüntüle 2678396
Bence bugunki testin yumurtladigini gosteriyor degerlendir bence. Gerci su testleri bende aldim bu ay denedim pek bisi anlamadim kafamiza gore degerlendirdik bizde. Bakalim benimde 10 gun var reglime.

Bence bugunki testin yumurtladigini gosteriyor degerlendir bence. Gerci su testleri bende aldim bu ay denedim pek bisi anlamadim kafamiza gore degerlendirdik bizde. Bakalim benimde 10 gun var reglime.
Hadi inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun yarabbim ben incir hurma ceviz fındık yiyorum hiç sorun da çıkmadı çok şükür rahim filmim aşırı ağrılı geçmişti bayılcaktım tek tüpteki tıkanıklık açtılar bu ay düşünmeyim diyorum ama her dk her sn insan düşünüyor ya

Bugünü değerlendircem eşim kızcak valla 😂 çok yordun beni diyor 😂 yumurtladığımı söylemiyorum artık o da kafasına takıyor

Bugünü değerlendircem eşim kızcak valla 😂 çok yordun beni diyor 😂 yumurtladığımı söylemiyorum artık o da kafasına takıyor

Iyi dusunun iyi olsun. Tedavi gorup tek tupunude actirmissin ins en kisa zamanda bebesinede kavusursun cnm.
Bizimde bu ay baya yorucu gecti cogu gunleri hep degerlendirdik benimki bi kere falan tukendim dedi ama ertesi gun masallah kendisi geldi sajkhdjkshd :halay::halay:

Iyi dusunun iyi olsun. Tedavi gorup tek tupunude actirmissin ins en kisa zamanda bebesinede kavusursun cnm.
Bizimde bu ay baya yorucu gecti cogu gunleri hep degerlendirdik benimki bi kere falan tukendim dedi ama ertesi gun masallah kendisi geldi sajkhdjkshd :halay::halay:
Vallahi hadi hayırlısı ile inşallah ya 😂😂 öyle oluyor hep bugünden haberi yok kesin gelir hahhhaa. 😂😂😂

Kuzum tekrar yaptım bak yukarı

Gün aşırı değerlendir ama evet bu üç gün çok önemli inşallah tutunur bu ay bebişin sana iyi değerlendir beline yastık koy ayaklarını yukarıda tut 😍🤗
Evet kesinlikle beline yastık koy ve en az yarım saat hiç kalkma.Ben belime yastık koydum ve hiç kalkmadım 2 saat boyunca bakalım bende işe yaramışmı 😬

Back