- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.201
Kız ne bilim acısı çok pis fıtık galiba belimSana demedim mi kız dikkat et yinede diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne bilim acısı çok pis fıtık galiba belimSana demedim mi kız dikkat et yinede diye
Ayy. İnşallah daha önce iki defa kürtaj oldumGördümm gördümmmm el sallıyor maşallah sübhanallah
Amin inşallah canım ama ister inan ister inanma özellikle son 1 haftadır hep içimden bu şekilde geçirdim.tabiki herkes için güzel dileklerim ama öyle geçirdim işte seni içimden umarım herkes istediği bu güzel haberlere en kısa zamanda kavusurAy çok duygulandırdın beni kuzum rabbim nasip etsin tüm isteyene buradaki herkes çok hak ediyor anne olmayı dualarımız boşa çıkmasın
Bebişten ağrıyordur belinKız ne bilim acısı çok pis fıtık galiba belim
Edicem artık ya ben çok zorluk çektim hayatım boyunca bu bebek benim mucizem artıkSeni varya seni kendine dikkat ediyorsun artık aaaaa
Senin o güzel kalbinden öpüyorum Allah razı olsun güzel düşüncelerin için canım benim iyiki tanımışım iyikiAmin inşallah canım ama ister inan ister inanma özellikle son 1 haftadır hep içimden bu şekilde geçirdim.tabiki herkes için güzel dileklerim ama öyle geçirdim işte seni içimden umarım herkes istediği bu güzel haberlere en kısa zamanda kavusur
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bu çok içimde kaldi yazmasam olmaz hep diyordum yazicam diye
Kızlar hamileyimmmmmm
Mucizeler ummadık anda gerçekleşirmişEdicem artık ya ben çok zorluk çektim hayatım boyunca bu bebek benim mucizem artık
Kötü düşünme benimde yarın doktor kontrolüm var boş gebelik geçmişim de var içimde hem heyecan hem korku var yüreğim ağzımda bekliyorum ama inşallah kalp atışını duyucamAyy. İnşallah daha önce iki defa kürtaj oldum
Sol tarafım ağrıyor yok bebis değil hep ağrıyor bir hafta ağrısı durdu şimdi terar başladı ya çok agrisivar bir taraf tek dayanilcak gibi değil acile gidicektim tomografi yeBebişten ağrıyordur belin
Gerçekten öyle hiç umudum yoktu şok oldum teste bakıncaMucizeler ummadık anda gerçekleşirmiş
Allah Allah neden ağrıyor acaba su çok içiyorsan ağrı yaparSol tarafım ağrıyor yok bebis değil hep ağrıyor bir hafta ağrısı durdu şimdi terar başladı ya çok agrisivar bir taraf tek dayanilcak gibi değil acile gidicektim tomografi ye
Ben de dayanamadım yaptım bende de sonuç aynı canım. Evet sağlık olsun artık alıştım zaten.Ben test yaptım negatifim sağlık olsun
Ayy inşallah güzle haberlerle gelirsin elim üstüme olsun inşallah bende altı haftaya kadar gitmem korkudanKötü düşünme benimde yarın doktor kontrolüm var boş gebelik geçmişim de var içimde hem heyecan hem korku var yüreğim ağzımda bekliyorum ama inşallah kalp atışını duyucam
Yok aksine az içerimAllah Allah neden ağrıyor acaba su çok içiyorsan ağrı yapar
Belki yarın hafiften çizgileri görmeye başlarsın belli mi olurBen çatlatma iğnesi vuruldum 11. Günüm
Az içiyorsan olacaktıYok aksine az içerim
Senden Allah razı olsun canım senin sayende bu kadar kişi birbirini tanıdı birbiriyle bilgi alışverişinde bulundu yeri geldi güldük yeri geldi duygulandık dolu dolu gözlerle okuduk üzüntüsü olanlaribelki başka topik vs yine katilirlardi ama o güzel kalbinle asıl sen en guzel insanlari topladin buraya ❤Senin o güzel kalbinden öpüyorum Allah razı olsun güzel düşüncelerin için canım benim iyiki tanımışım iyiki
İnşallah bencede bekle biraz doktora gitsende bekletiyorlar folik asitini iç Güzel beslen uzan çok iş yapmaAyy inşallah güzle haberlerle gelirsin elim üstüme olsun inşallah bende altı haftaya kadar gitmem korkudan
Sence beta kaç ya birde eşimle yaptığım hata bir şey olmaz dimi yaAz içiyorsan olacaktı