- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #31.181
Aynen ya ama neden o daha köyü ciktiki sonuçta altı gün vardı ama yapmamı o sağladı ben yoksa test yapmicaktim çünkü belirti yok tu koku hasasiyeti ve hemen uyuyordum birde adet sancıları iki gunudr petle dolasiyorum yaAma sonucta 2. Çizgide çıkmıştı sonradan demekki boşa çıkmamış
Hadi gözünn aydınnnn ay çok sevindim yaaaTelefonum tamirdeydi yeni geldi anca çektim saat dörtte yaptım ben şok
Maşallah sağlıcakla kucağına alKızlar bu çok içimde kaldi yazmasam olmaz hep diyordum yazicam diye
Kızlar hamileyimmmmmm
Bu topigin kurucusu olarak son golü inşallah önce allahin izniyle senden bekliyoruz canımKısmet kuzucum
Canım ben bata 3 gün önce verdim 40 çıkmıştı. Kişiden kişiye değişir. Bence bekle derimGelsin artık yaa sizce beta kaç çıkar adete 4 gün var
Ay çok duygulandırdın beni kuzumBu topigin kurucusu olarak son golü inşallah önce allahin izniyle senden bekliyoruz canımtotem yaptım icimde soyleyim artik dedimki insallah zümrüdüanka kapanışı kendi güzel haberiyle yapar
Sağol canımKoydum bıleee Allah razı olsun balım
Canım ben bata 3 gün önce verdim 40 çıkmıştı. Kişiden kişiye değişir. Bence bekle derim
Her şeyde vardır bi hayır erken ogrenmene sebep oldu çok sukurAynen ya ama neden o daha köyü ciktiki sonuçta altı gün vardı ama yapmamı o sağladı ben yoksa test yapmicaktim çünkü belirti yok tu koku hasasiyeti ve hemen uyuyordum birde adet sancıları iki gunudr petle dolasiyorum ya
Maşallah sağlıcakla kucağına al
Ben çatlatma iğnesi vuruldum 11. GünümAkıntın falan nasıl. Senin bat ne zaman
Eğer öyle bi durum okursa yazicaö snaa arkdşmyumurtlamadan bikaç gün sonra olmuştu bende çok şaşırmıştım çok erkendi ama sanırım o sırada yumurta sperm döllendi vucüt bi tepki verdi idrarla karışık kanama olmuştu bende idrar yolu enf.demişlerdi 1 gün agrım oldu sonra geçmişti ki hiç hayatımda ben idrar yolu enf.olmadım
Kuzummm sen bebiş istiyorsun nasıl böyle bı hata yaptın sen aman yaptırma bıdahaBeklicwm canım benim kaç gunur belim ağrıyor eşim iki gundur üstüme çıkıyordu ayakla ağırdigi için bir şey olmamıştır dimi içim içim yiyir ya
Sagolcanim testini gördünüz dimj var dimiHadi gözünn aydınnnn ay çok sevindim yaaa
Sana demedim mi kız dikkat et yinede diyeBeklicwm canım benim kaç gunur belim ağrıyor eşim iki gundur üstüme çıkıyordu ayakla ağırdigi için bir şey olmamıştır dimi içim içim yiyir ya
Ya ben yok tür dedim bilmiyordum ya her ay olmadı dedim bu ayda yokturKuzummm sen bebiş istiyorsun nasıl böyle bı hata yaptın sen aman yaptırma bıdaha
Yooookkk kizzz olmaz. Ben kaç tane doktordan duydum. Gebelikte 6. Haftaya kadar bebeğe ilaçlar dahil (ağır antibiyotik tarzı değil ) hamilelik grubu içinde hiç bir ilaç etkilemesmis. Dışardan da şiddetli bir darbe olmadıkça da borsey olmaz inşallah. Bu arada sıcak banyo ilişki uzun yürüyüş filan yapma. Booolll su iç. Folikasite devam etBeklicwm canım benim kaç gunur belim ağrıyor eşim iki gundur üstüme çıkıyordu ayakla ağırdigi için bir şey olmamıştır dimi içim içim yiyir ya
Gördümm gördümmmm el sallıyor maşallah sübhanallahSagolcanim testini gördünüz dimj var dimi
Seni varya seni kendine dikkat ediyorsun artık aaaaaYa ben yok tür dedim bilmiyordum ya her ay olmadı dedim bu ayda yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?