- 13 Aralık 2022
- 7.837
- 7.515
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.041
İnşallah inşallahinşallah koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahinşallah koyulaşır
En iyisi kan en garanti olanı , ben testlerden çok çektiğim için sizde benim gibi mağdur olmayın istiyorum hakkınız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberinizi bekliyorumEğer çıkarsa sabahta kan vereceğim
12. Günde yanlış sonuç çıkmaz inşallah yalancı pozitif olmaz heraldeOlabilir aslında
Predictor early var erken gebelik testiKalmaz kuzum benim bildiğim başka marka bir testin yokmu elinde
Hadi yapppPredictor early var erken gebelik testi
Bazen ilacın etkisi 12.güne kadar kalıyor ama çok nadir yani 2 gün daha sabretsen daha güzel olurdu12. Günde yanlış sonuç çıkmaz inşallah yalancı pozitif olmaz heralde
Şimdiden heyecanlandım
Ben sabah test yapmıştım aşırı silik çıkmıştı akşam yaptım net gördüm varsa çıkacaktır zaten heyecanla bekliyoruzzzPredictor early var erken gebelik testi
Bu test bende hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama bu sitede gördüm o yüzden emin olamıyorum ama ilk 3. Dakikada çıkınca ne bileyim en güzeli sabah anlarız diyeEn iyisi kan en garanti olanı , ben testlerden çok çektiğim için sizde benim gibi mağdur olmayın istiyorum hakkınız da hayırlısı olsun inşallah güzel haberinizi bekliyorum
Ee ozaman vakit var daha iki gün sonra tekrarla benceBelli olmuyor 26 günde bı 28 günde bı. Ben sana 28. Söyleyeyim 15 olman lazım
Ama 11. Gün. Daha akşam yapayım mı sizce erken gebelik testiBen sabah test yapmıştım aşırı silik çıkmıştı akşam yaptım net gördüm varsa çıkacaktır zaten heyecanla bekliyoruzzz
Bı kere daha iğne yaptırmıştım 11. Gün negatiftiBazen ilacın etkisi 12.güne kadar kalıyor ama çok nadir yani 2 gün daha sabretsen daha güzel olurdu
Sizde hiç çıkarmadıysa doğrudur o ZamanBu test bende hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama bu sitede gördüm o yüzden emin olamıyorum ama ilk 3. Dakikada çıkınca ne bileyim en güzeli sabah anlarız diye
Şu an evde değilim akşam yaparım inşallah çıkar ama kızlar daha etkisi gecmeyebilir diyorlarHadi yappp
Bence yapmayın bekleyin tam 14.gün kan verinAma 11. Gün. Daha akşam yapayım mı sizce erken gebelik testi
Benim arkadaşım devamlı pik görüyordu famera kullandı tek ,dün doğum yaptıKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum ben pcosum bundan kaynaklı Lh hormonum yüksek ve ovuslasyın testinde hep pik oluyor. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu
SabirsizimBence yapmayın bekleyin tam 14.gün kan verin
Yaaa famera ilacı ne oluyor ben bilmiyorumBenim arkadaşım devamlı pik görüyordu famera kullandı tek ,dün doğum yaptı
Kaliteli yumrukta büyüten bir ilaç canım doktor veriyorYaaa famera ilacı ne oluyor ben bilmiyorum