- 9 Mart 2022
- 8.274
- 1
- 6.291
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #31.061
Biliyorum haklısın da ama sabret 2 gün kaldı sadeceSabirsizim
Hayırlı haberler almak nasip olsun çiçeğimMervenur277 Zumruduanka96 @melisaa93 @fnd_50 @sevayd @tweeetyyy @IADK @golden-snitch @melegim can @Afratafrac @edahandro ve dıger arkadaslarım.Merhaba güzellikler uzun zamandır yokum.ee tabii 1 yılı devırcez yakında buda ister istemez artık bıkkınlığa ve küskünlüğe neden oluyor.Kendime son bir ay verdim.Olmazsa ocak-şubat ayında klomene başlayacağım hatta belki direk aşılama yapmayı düşünüyorum.Son sürecimi haber vereyim size dedim bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam büyüyüp çatlıyor ama olması gerekenden geç oluyor bu süreç,tutmamasının bundan kaynaklandıgını düşünüyorum(her ne kadar dr çok önemli değil desede)Durumlar böyle,bebiş haberını alabilirsek o zaman yazarım inşallah bidaha size kendınıze ıyı bakın hamiş olanlar saglıkla alsın minnoşlarını kucaklarına
Açamicam maalesef arkadaşlarımızdan düşünen varsa açsın ben müsait dönemde değilimCanım sen ocak topiği açacam diyordun naptın açacakmısınMervenur277
İnşallah pozitif sonuç alırımBiliyorum haklısın da ama sabret 2 gün kaldı sadece
Şu an evde değilim akşam yaparım inşallah çıkar ama kızlar daha etkisi gecmeyebilir diyorlar
Çok görünüyor kuzum maşallah kaç gün var reglineKızlar ben doğru mu görüyorum ya.Testin 3. Dakikası böyle oldu
Ya yarın yada 2-3 gün içinde.Çok görünüyor kuzum maşallah kaç gün var regline
Ben çok sabirsizim nasıl dayanicam kiİstersen bekle kuzum bakalım bir kaç gün daha
O zaman yap ne kaybedersin alırsın test yineBen çok sabirsizim nasıl dayanicam ki
Kuzum S simurgggg da testler negatife dönmeden koyulaşmıştı yani öyle bi ihtimal var evet, bence yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksek her gün test yap koyulaşmayı izle bakalım inşallah hamişsindirS simurgggg sen çatlatma iğnesi kullanmışsin galiba 10. Gün dün lekelenmem oldu iki damla adet sancısı ve bel ağrısı da oldu geçti tekrarlamadi bugün testim yine silik çıktı sence yerleşme kanaması olabilir mi testin önce negatiflesmesi mi gerek gitgide koyulassa da hamile sayılır mıyım
Kızlar aranızda başka çatlatma iğnesi yaptıranlar varsa yorum yapar mısınız
Aynen zaten yapicam büyük ihtimalle koyulasirsa umut var negatif çıkarsa da olmamıştırO zaman yap ne kaybedersin alırsın test yine
Var bar bende gördüm canım10 ve 11 çok aşırı silik yazılı olmayanlar ama ben görüyorum
İnşallah dualarıniza talibim çok zor bı zamandan geçiyorum kv dede meme kanseri onunla ilgileniyorum bu ay olmazsa gelecek ay pek hastaneye gidemeyebilirim
İğne etkisi mıdır sence canım korkuyorum birazdaVar bar bende gördüm canım
Ay hadi hayırlısı canım inşallah sene bitmeden güzel haberini alırsınYa yarın yada 2-3 gün içinde.
İnşallah canımAy hadi hayırlısı canım inşallah sene bitmeden güzel haberini alırsın
Hayırlı olsun canım hemen kan ver koşYa yarın yada 2-3 gün içinde.
Sabah test yapıcam. Emin olup öyle geçicem kan vermeye ama deliriyorum ŞuanHayırlı olsun canım hemen kan ver koş
Allah'ım hepimize nasip etsin böyle delirmeyiSabah test yapıcam. Emin olup öyle geçicem kan vermeye ama deliriyorum Şuan
Predictor ve comfort var. Hangisi daha iyiAllah'ım hepimize nasip etsin böyle delirmeyiçok mutlu oldum senin adına bence kesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?