- 15 Ocak 2023
- 2.699
- 1.032
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #31.021
10 ve 11 çok aşırı silik yazılı olmayanlar ama ben görüyorumTestlerin resmi varsa atarmısın canım
Hadi güzel haberlerle gelİnşallah öyledir yarın tekrar yapicam 12 . Gün
Bencede bence birde awox marka iyi hem uygun fiyatlı hemde doğru sonuç veriyor kuruma çizgisi bile çıkartmıyor tavsiye ederimAy evet prodoctor da üç test yapmıştım ikisi bozuk çıkmıştı bembeyazdı tek çizgi bile çıkmamıştıpredictor en iyisi bence early olan da express olan da
bu yazısızlar ne zamana ait10 ve 11 çok aşırı silik yazılı olmayanlar ama ben görüyorum
Doğru doğruuuuKızlar ben doğru mu görüyorum ya.Testin 3. Dakikası böyle oldu
10 ve 11 yazısız olanlar 11. Gün üsttekiB
unyazısızlar ne zamana ait
Canım benim 11 güne güne iğne etkisi kalmaz10 ve 11 çok aşırı silik yazılı olmayanlar ama ben görüyorum
Prodoctor. Elimde bide laboquick kaset test var. Hangisi iyi ne alayımProdoctorsa başka bir test alın artımedte olmasın
Kan mi versem sizce yarın hastanede işlerim var zatenHadi güzel haberlerle gel
inşallah koyulaşırDoğru doğruuuu
Gördün mü yazılı olmayanlar da çizgiyiCanım benim 11 güne güne iğne etkisi kalmazsabah ilk idrarla dene bakalım
Ben gördüm kuzumGördün mü yazılı olmayanlar da çizgiyi
Oynadım bak foroğrafla şimdi daha çok görünüyoGördün mü yazılı olmayanlar da çizgiyi
O zaman dün ki yaşadığım yerleşme kanaması olabilir yarın kan mi versemBen gördüm kuzum
Aynen böyle daha belli çıplak gözle daha belli çok heyecanlandım iğne etkisi kalmazdı demi şimdiyeOynadım bak foroğrafla şimdi daha çok görünüyo
Laboquik iyi bir marka prodoctor çok yalancı pozitif çıkarıyor awox varsa eczanede onu kapın hemen eğer yoksa yapacak birşey yok aynı markayı alırsınızProdoctor. Elimde bide laboquick kaset test var. Hangisi iyi ne alayım
Olabilir aslındaKan mi versem sizce yarın hastanede işlerim var zaten
Eğer çıkarsa sabahta kan vereceğimLaboquik iyi bir marka prodoctor çok yalancı pozitif çıkarıyor awox varsa eczanede onu kapın hemen eğer yoksa yapacak birşey yok aynı markayı alırsınız
Kalmaz kuzum benim bildiğim başka marka bir testin yokmu elindeAynen böyle daha belli çıplak gözle daha belli çok heyecanlandım iğne etkisi kalmazdı demi şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?