- 29 Kasım 2023
- 1.950
- 2.513
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.981
Arkadaşlar Ocak ayı itibariyle gebe adayları için topic açıldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni zamanda gebe kalmistk ordan hatrladm. Rabbim saglklisini nasip etsin. Sonra tekrar gebelk oldu mu pekiEvet kuzum oldu o zaman düşük yaptım ben o zaman
Amin inşallah kuzum esnada nasip etsin Yok canım sonra olmadı bir daha uğraşıyorum işteAyni zamanda gebe kalmistk ordan hatrladm. Rabbim saglklisini nasip etsin. Sonra tekrar gebelk oldu mu peki
Birşey çıkmadı Canım haberin olsunBende bşr gölge gördüm canım 2-3 saat sıvı tüketmeden tekrar dene yapar yapmaz at testi merak ederiz
e kan testi ver canım benım ya varsa çıkar artıık..İki gün önce yaptım yumurtlama ne zaman bilmiyorum
Tamam canım gitgide koyulaştı zaten gebelik testi gibi ilk 10 dakika mı geçerli bu testte de canımCanım 18 de pik olup 19 da çatlamış sanki sen daha net görürsün zaten elinde. Ama 1 2 gün daha devam et netleşsin canım
Telefona göre 19. Gün pik olması gerekiyor kuzumben bunlardan pek anlamıyorum canım telefondan da takip et takvim uygulaması kullanıyormusun orda mesela tarihi ne gösteriyor onunlada karşılaştır bence doğrumu bakalım
Yerleşme kanaması olabilir mi ki canım yoğunluğu nasıldı?Kizlar kahverengi bi akıntım oldu bu nedir pazara gittim az önce baya ağirdi aldiklarm çok zorlandm çok aci bi şekilde kasıklarm ağridi iç çamaşirima kahverengi leke gördm yumurtlama günümde 7siydi
Cok ağir taşidm çok ağirdi aldıklarm yoğunluğu leke gibi yoğun gelmedi ama feci bi ağri hissettm durdum oldğm yerde hattaYerleşme kanaması olabilir mi ki canım yoğunluğu nasıldı?
yumurtlama sonrası 4.günde yerleşme olur mu bilmiyorum ama bahsettiğiniz akıntı öyle gibi geldi bana.. Yoğunluğu çok değilse 1 2 gün gözlemleyin bence kanama çabuk kesilirse renk olarak kahve ya da soluk pembe gibiyse ve silince geliyorsa yerleşme oluyor diye biliyorum.Cok ağir taşidm çok ağirdi aldıklarm yoğunluğu leke gibi yoğun gelmedi ama feci bi ağri hissettm durdum oldğm yerde hatta
Yaaa öylemi bat ne zamanBirşey çıkmadı Canım haberin olsun
Birkaç gün daha beklemeyi planlıyorum yine değişen birşey olmazsa veririm artıke kan testi ver canım benım ya varsa çıkar artıık..
inşallah vardır canım yaaBirkaç gün daha beklemeyi planlıyorum yine değişen birşey olmazsa veririm artık
Biraz gözlemliyim kendimi bakalım yumurtlama akıntısı olamaz ama dimi acaba bidaha mi yumurtlmaa oluyo die de düşünmüyo değilimyumurtlama sonrası 4.günde yerleşme olur mu bilmiyorum ama bahsettiğiniz akıntı öyle gibi geldi bana.. Yoğunluğu çok değilse 1 2 gün gözlemleyin bence kanama çabuk kesilirse renk olarak kahve ya da soluk pembe gibiyse ve silince geliyorsa yerleşme oluyor diye biliyorum.
Belli olmuyor 26 günde bı 28 günde bı. Ben sana 28. Söyleyeyim 15 olman lazımYaaa öylemi bat ne zaman
Kuzum bilmiyordum kaç haftalıkken olduEvet kuzum oldu o zaman düşük yaptım ben o zaman
İnşallah yaa testim negatif olmasına rağmen içimde umut var niyeyse daha önce testim negatifse tamam diyip adeti bekliyordum ama şimdi başka inşallah boşuna umutlanmıyorumdurAaa o zaman umut var demek bu