- 11 Aralık 2016
- 149
- 81
- 98
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.961
Eveeet beklenen oldu. Kan testi vermeye giderken koyu bir lekelenme ile regl oldum…Zumruduanka96 canım bat ve satı sana söylemiyorum galiba topic kapanıyor değil mi?
Ayy inşallah geç döllenmedir bende bi ayak yok kuzu hiç geçmeyen akıntım yok sadece bu ay farklı olarak bidahaki ay denicem zaten ben bide ne sorcam size ya yumurtlamadan önce ve sonraki günü değerlendiriyorum onun dışında yumurtlamadan sonra salıyorum yaNapıyım aynı değişen birşey yokregl yok test negatif ben artık test yapmıycam akışına bırakıcam. Senden naber
Aynen canım aminHerkesin zamanı var kuzum. Bu ay zıbın almıştım bebeğime olduğunda giydirmek için öyle enerji gönderdim. Adette olsam sağlık olsun
hayır canım kolay kolay gecikmez bir kaç gün erken gelir ama gecikmezPeki normald gecikme oluyor. Muydu
Yarın yaparım olmazsam inşallah canım o zamanolur normal testte artık çıkar bence erken gebelik testine gerek kalmaz
belkı geç döllenmedır ne zaman yaptın test canımhayır canım kolay kolay gecikmez bir kaç gün erken gelir ama gecikmez
Umutlar önümüzdeki aya canım inşallah 2024 sana uğurlu gelirEveeet beklenen oldu. Kan testi vermeye giderken koyu bir lekelenme ile regl oldum…Zumruduanka96 canım bat ve satı sana söylemiyorum galiba topic kapanıyor değil mi?
Ahahahahajs canım yavrum senin annen bir komandoHey maşallah reis
Ya bizde yumurtlama olsun olmasın hergün oluyorAyy inşallah geç döllenmedir bende bi ayak yok kuzu hiç geçmeyen akıntım yok sadece bu ay farklı olarak bidahaki ay denicem zaten ben bide ne sorcam size ya yumurtlamadan önce ve sonraki günü değerlendiriyorum onun dışında yumurtlamadan sonra salıyorum ya
İki gün önce yaptım yumurtlama ne zaman bilmiyorumbelkı geç döllenmedır ne zaman yaptın test canım
Aaa belki geç döllenmedir bekleyelm bakalm kan testi vermedn mihayır canım kolay kolay gecikmez bir kaç gün erken gelir ama gecikmez
Her gün olmasi sperm sağlığı açisindan iyi mi bilmiyorum ya bizde dört gün üst üste denedik yumurtlamadaYa bizde yumurtlama olsun olmasın hergün oluyor
Yok daha vermedim kan olmazsam verirşm artıkAaa belki geç döllenmedir bekleyelm bakalm kan testi vermedn mi
Ben ilk gebeliğimde de her gün yapmıştık yani çoğunlukla öyleyizHer gün olmasi sperm sağlığı açisindan iyi mi bilmiyorum ya bizde dört gün üst üste denedik yumurtlamada
AaaBen ilk gebeliğimde de her gün yapmıştık yani çoğunlukla öyleyiz
Haziran ayinda gebelik olmus muydu sizde acaba. Mayis grubundan sanki hatrladm daAnlamadım kuzum
Peki bu sezaryen problemi nasıl çözülür görüştün mü doktorla başka bir yöntemle bakılamaz mı sezaryen bölgesine böyle bir sorun varsa bu ciddi bir durum yani ne diyim gerçekten her şey o kadar pahalı ki sağlığımıza bile bakamaz olduk bunun yüzünden. İyiyim canım yani toparlanmaya çalışıyorum umutsuzluğa kapılmadım diyemem ama eşim doktora göründü bi kaç ilaç kullanıyor bakalım deniyoruz bu ayda umarım olumlu sonuçlar alırız bu ayda ovulasyon testi kullanmayı düşünmüştüm ama artık herşeyi olacağına bıraktım onun stresini de yaşayamam eşimin işi dolayısıyla gün aşırı da yapamıyoruz kısmette varsa olur artık ne diyelimİyiyim canım 8inde reglim geldi eşim sperm testi verdi bu arada sonucu normal geldi ben rahim filmi cektircem ama özellerin de fiyatları maşallah rutinde gittiğim hastaneler hep 7500/8000 fiyat veriyolar. Ona moralim bozuldu geçen gün ama iyiiyim bugun herhalde ilk sezaryenime bağlı bi problem var zatem doğumdan beri adetlerim sancılı geçiyor. Bekarken böyle olmazdım. Sen nasılsın sende ne var ne yok kuzum iyi msin
Evet kuzum oldu o zaman düşük yaptım ben o zamanHaziran ayinda gebelik olmus muydu sizde acaba. Mayis grubundan sanki hatrladm da
Hayırlı olsun canımken kısa zamanda güzel haber alırsın inşallahEveeet beklenen oldu. Kan testi vermeye giderken koyu bir lekelenme ile regl oldum…Zumruduanka96 canım bat ve satı sana söylemiyorum galiba topic kapanıyor değil mi?
Evet bir gebenin günlüğünden almıştım 9u değerlendirdim ama 10 u değerlendiremedim tam koyulaşmıyo dedğin gibi ayırt edemedimBu testler bir gebenin günlüğü ya da innovita mı? Bunları pek tavsiye etmem ne pik anlaşılıyor ne de tam koyulaşıyor. Görünüşe göre 9 ve 10 pik gibi ama daha çatlamamış teste devam edin bence ve bu günleri değerlendirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?