- 29 Kasım 2023
- 1.951
- 2.513
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #30.941
Hahahha aynı ben... Dün ev kırklandıBugün yapamam canım testim yok akşam eve giderken alabilirim yarın sabah ancak yapabilirim adet olmamış olursam. Ama ben 3-4 gün önce bir tanecik kaset testimi yapmıştım onda da negatifti. Buna güvenerek de neler yaptım ne işler bir bilsenSenin var mı varsa sen yapsana
yok yok buraya arada mola ver benceBende düşünmiyim diyorum buraya geliyorum düşünmeye başlıyorum
Mola verincede canım sıkılıyor sohbet muhabbet eğlenceli burası kopamıyorumyok yok buraya arada mola ver bence
Senin belirtiler çok baskın yaaa hadi inşallah vardırTestim yok yetişebilirsem akşam alırım. Aslında yarın yapsam güzel olur eşimin doğumgünü hemde izin günüm pozitifse supriz yapardım. Bir yandan da uğraşıp kendi modunu düşürüyorsun diyorum. O kadar çok uykum var ki ayakta uyuyor gibiyim 2 gündür daha da yoğunlaştı. Adet öncesidir herhalde diyip geçtim. Hem yarın pozitifse hastaneye gider kan verirdim.
Yaaaa cok tatlısın güzel kalbinden öperim arkadaşım inşallah tüm bekleyenlerle birlikte nasip olur sna da bana daOzaman yeni yıl hediyen bebiş olsun inşallahbenim bat 8di hala olmadım test negatif bekliyorum öylece
Ben kendi evimi de değil annemin evini yaa. Rahatsızdı yanına gittim memlekete birkaç günlüğüne ne gelen giden bitti ne evin işi. Eve sürekli malzeme çekmem de cabası. Sonra onları arabaya yükle 600 km yol gel bir de eve bütün marketi pazarı taşıHahahha aynı ben... Dün ev kırklandı
Herkesin zamanı var kuzum. Bu ay zıbın almıştım bebeğime olduğunda giydirmek için öyle enerji gönderdim. Adette olsam sağlık olsunSenin belirtiler çok baskın yaaa hadi inşallah vardırDoğum gününde denk gelmesi de çok güzel olur unutulmaz olur Benim devamlı akıntım var regl oldum sanıyorum sürekli. Burnum tıkalı başım ağrıyor ama vücut ısım falan düşük bence ben değilim her şey regle alamet
İnşallah herşey gönlünce olur kuzumYaaaa cok tatlısın güzel kalbinden öperim arkadaşım inşallah tüm bekleyenlerle birlikte nasip olur sna da bana daçok güzel gelir doğm günüm de ocakta ay o kdr iyi gelir ki anlatamam
olur normal testte artık çıkar bence erken gebelik testine gerek kalmazAmin inşallahOlmaz canım 28. Ya da 29. gün olurum direkt. Geçen ay 28. gün olmuştum bu ay 29. gündeyim bakalım. Başım çok ağrıyor. Testim de yok bir tane vardı onu da 3-4 gün kala yaptım. Yenisini akşam eve giderken alabilirim yarın sabah yaparım. Normal kaset test alsam olur di mi gecikmeden sonra belli eder varsa? Yarın 30. gün olacak yani bugün olmazsam.
ben çalışıyorum ondanda pek vakit bulamıyorum açıkcasıMola verincede canım sıkılıyor sohbet muhabbet eğlenceli burası kopamıyorum
Çalışıyorsan normal ben evdeyim işlerimi bitiriyorum soluğu burda alıyorumben çalışıyorum ondanda pek vakit bulamıyorum açıkcası
Artık bende umursamıyorum hiç birini son zamanlarda azaldı sayılır. İnşallah Rabbim çok bekletmez
Hey maşallah reisBen kendi evimi de değil annemin evini yaa. Rahatsızdı yanına gittim memlekete birkaç günlüğüne ne gelen giden bitti ne evin işi. Eve sürekli malzeme çekmem de cabası. Sonra onları arabaya yükle 600 km yol gel bir de eve bütün marketi pazarı taşı
Napıyım aynı değişen birşey yokCandy7777 canım haber verrrr naptınn
Anlamadım kuzumZumruduanka96 merhaba. Sizi eski gruplardan hatrliyorm benm haziran ayinds gebeligm belli olmustu o ay sizin dr var miydi o durumunz acaba.
Kaç gün var bata canımNapıyım aynı değişen birşey yokregl yok test negatif ben artık test yapmıycam akışına bırakıcam. Senden naber
Gecikti canım 8 aralıktıKaç gün var bata canım
Peki normald gecikme oluyor. MuyduGecikti canım 8 aralıktı
anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda düzene girer umarımKimyasaldan once gitmistim canim birsey yok demisti 6 ay anca olmustur tam tarihe bakmadim. Bakalim bir kac ay daha devam ederse giderim artik takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?