- 25 Ekim 2018
- 2.780
- 2.777
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #29.861
Canım adet olacakmış gibi ağrılarım var kramp tarzı gelip gidiyor belime de vuruyor arada uzanınca geçiyor hatta adet olacağımı sandım onun haricinde çok yorgun hissediyorum 1 haftadır çok uykum var sürekli uzanmak istiyorumBelirtilerin var mıydı kuzum
Canım adet olacakmış gibi ağrılarım var kramp tarzı gelip gidiyor belime de vuruyor arada uzanınca geçiyor hatta adet olacağımı sandım onun haricinde çok yorgun hissediyorum 1 haftadır çok uykum var sürekli uzanmak istiyorum
İnşallah vardır Tabikide 10 dakikadan sonra kuruma yapabiliyo canım testlerOlmayınca bembeyaz çıkıyor ama . Kuruma çizgi filan ben hiç yasamadim
Kız yap gitsin ya merak ediyoruzBak şimdi sen böyle belirti yazınca benim yine test yapasım geldi sdkfjksdf
Yeşim taşı kuzumAaa hangi taş acabaa
Zaten kalmış 1-2 gün bata. Bu akşam hemen yapsam mı yoksa yarın sabaha mı bıraksamKız yap gitsin ya merak ediyoruz
Canım benim tekrardan çok geçmiş olsunSelamlar kızlar ameliyatımı oldum geldim belimde dikiş var bu ay korunacağız Ocak ayında korunup korunmamamız gerektıgını doktoruma danışacağım bu cuma dikişlerim alınacak geçmiş olsun dılekelrımde bulunan bütün herkese teşekkürler sağolun kızlar eskı mesaj bildirimlerini bulamıyorum kaybolmus sanırım o yüzden burdan toplu yazayım dedım cok sağolunZumruduanka96 canım başka bi topige mi geçeceksin Ocak ayında
Az kalmış zaten belli olur ben dört gün kala yaptım pozitif çıkmıştı çıkar zaten şimdiZaten kalmış 1-2 gün bata. Bu akşam hemen yapsam mı yoksa yarın sabaha mı bıraksam
Süperrr bende bakarım kuzum söylediğin için sağolYeşim taşı kuzum
Ne demek canımmm benimSüperrr bende bakarım kuzum söylediğin için sağol
Allah iyilik versin kuzucumİyiyim bende canım. Bence şans verebilirsin canım aşılamaya
Kimleri görüyoruuummmmAllah iyilik versin kuzucum
sanırım deneyeceğim aşılamayı bir şey kaybetmem ama umarım kazanırın
Senin bat ne zamandı tekrar test yapmadın sanırım kuzum
Kız ben bir görünüp bir kayboluyorum yaKızçelerim neler yapıyorsunuzuzun zaman oldu çok özledim sizleri, muhabbetinizi Zumruduanka96 @melisaa93 @imagination forever @The Little Mermaid @maaaavi @Sunshine1 @Perlitik fnd_50 ve etiketlemeyi unuttuğum kizlaar
O zaman eve gidince test yapıyorum ve hemen atıyorum Allahım hayırlı müjdeler versin heyecanlandımAz kalmış zaten belli olur ben dört gün kala yaptım pozitif çıkmıştı çıkar zaten şimdi
Ooo asıl ben kimleri görüyorumm canım zümrüdüm yaKimleri görüyoruuummmm
Özledimmm kızzzz seniiiiOoo asıl ben kimleri görüyorumm canım zümrüdüm ya
İnşallah müjdeli haberlerle gel canımO zaman eve gidince test yapıyorum ve hemen atıyorum Allahım hayırlı müjdeler versin heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?