- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #29.881
Canım erken gebelik testi yap sanki var gibi inşallah yanılma.olmazkızlar ovulasyonun 15 ğünü buğün adet olmadım bel,kasık ve gögüs ağrım var ve şu an midem bulanıyor bakarmısınız? 15 dak sonra baktım netleşmiş kurumamı bu? eşimden erken gebelik istedim .onuda yapcagım dün erken gebelik yaptım bir şey yoktu
inşallah canım ya dün yaptım bir şey yoktu bunuda biraz fazla damlatmışım.eve gidicem şimdi yapıcam normalde ovulasyondan sonra 10-13- arası olurdum bakalım artık olmazsa bu ay aşılama için gideceğim doktor adet olunca gel dedi.gecen ay yaptırdım tutmadıCanım erken gebelik testi yap sanki var gibi inşallah yanılma.olmaz
Ah bende seni bende seniii topiğimizin eski tadı tuzu yok yahuÖzledimmm kızzzz seniiii
İnşallah müjdeli haberle gelirsin canım evet fazla damlama olmuş inşallah tutmuştur aşilama gerek kalmazinşallah canım ya dün yaptım bir şey yoktu bunuda biraz fazla damlatmışım.eve gidicem şimdi yapıcam normalde ovulasyondan sonra 10-13- arası olurdum bakalım artık olmazsa bu ay aşılama için gideceğim doktor adet olunca gel dedi.gecen ay yaptırdım tutmadı
Nedense öyle oldu kuzum bende anlayamadım yaAh bende seni bende seniii topiğimizin eski tadı tuzu yok yahu
DAğıldıkk
Gebelik varda her saatte çıkıyor canım yapabilirsin yaniZaten kalmış 1-2 gün bata. Bu akşam hemen yapsam mı yoksa yarın sabaha mı bıraksam
Neden acabaNedense öyle oldu kuzum bende anlayamadım ya
Aay çok sevindim hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah tum surecler de güzel haberi alırızKız ben bir görünüp bir kayboluyorum yaadetin birinci günündeyim. Perşembe doktora gidiyorum. Sürecim başlayacak benim artık
Bir an önce şu testi alıp yapsam rahatlayacağımGebelik varda her saatte çıkıyor canım yapabilirsin yani
E zaman geliyor testBir an önce şu testi alıp yapsam rahatlayacağım
Hadi hepimiz seni bekliyoruzBir an önce şu testi alıp yapsam rahatlayacağım
İnşallah canım ya Ama bu test bozuk diye düşünüyorum dün çünkü erken gebelik testi yaptım mutlaka çıkardı hayırlısı olsun artıkİnşallah müjdeli haberle gelirsin canım evet fazla damlama olmuş inşallah tutmuştur aşilama gerek kalmaz
Aynen canım hayırlısi olsunİnşallah canım ya Ama bu test bozuk diye düşünüyorum dün çünkü erken gebelik testi yaptım mutlaka çıkardı hayırlısı olsun artık
Bat gununu beklemeyecekmisin canimKızlar ben galiba dayanamayıp predictor alacağım ve yarın sabah yapacağım. Fakat endişe ediyorum ya ben bu testi alırsam ve yarın sabaha regl olmuş uyanırsam diye.Bu testleri 1 ay sonra da kullanabiliyor muyuz?
E zaman geliyor test
Bat gununu beklemeyecekmisin canim
Hahahaah canımsınız yaaaHadi hepimiz seni bekliyoruz
Seni beklicez canım inşallah çıkar pozitif sonuç alırsın canımHahahaah canımsınız yaaatrafikten daha eve gidemedim. Normalde yarım saat önce eve gidip test yapmış bile olurdum ama artık saat 9 a doğru anca yemek yeriz önce. İyi ki varsınız hepinizi etiketleyeceğim sonuca göre
Amin inşallah Allah razı olsunSeni beklicez canım inşallah çıkar pozitif sonuç alırsın canım
Aminnn kuzum aallahım tez zaman da kalbine göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyorumBenim bu ilk aydı ama sanırım adet oluyorum. Artık başka aylara kaldı umutlarİnşallah Aralık ayında hamile kalırım da strese girmem takıntılı bi tipim çünkü Allah isteyen iyi ana baba olacak herkese nasip etsin inşallah
Benimde 7si7 Aralık kuzum belirti yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?