- 13 Aralık 2022
- 7.837
- 7.515
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #29.841
Evet kuzucum çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti neden olmasın diyerek bende yazdımİnşallah bitanem inşallaaahhhhsende sayıların gücüne inanıyorsun sanırım sayfanın başına yazdığın sayıları gördümmm
Çok iyi yapmışsın kuzum enerjiye inancım var benimdeEvet kuzucum çok sevdiğim bir arkadaşım önermişti neden olmasın diyerek bende yazdım
22 yıllık hayatımda en kötü yıldı 2023 bebeklerimi kaybettimİnşallah kuzum 2023 yılı genelmolarak kötü geçti bu mutlu sonu hak ediyor 2023 Allahım nasip etsin
Silik çizgi görüyorum kuzum var benceMerhaba yumurtlamanın 12. Günü bugün sizce gebelik var mı Eki Görüntüle 3346838
MuhtesemmmmmKızlar iki gün önce 7.19 beş kat artmış değerim 36.15 çıkmış normal mi iyi di mi
Bir gün sonra mi verdin hemen canım. Bir de kanı hep aynı yerde verin diyor doktorlar.Baska bir yerede ver istersen belki hata yapmışlardır
Darısı isteyen herkesin başına olsun canım benimmm yarın kan vereceğim inşallahMaşallah ne güzel çıkmış kan verin direk hayırlı olsun
Belirtilerin var mıydı kuzumDarısı isteyen herkesin başına olsun canım benimmm yarın kan vereceğim inşallah
Bence kesin hamilesinnnnnnBenim de inanılmaz uykum var gün içinde şöööyle bir uzansam diye iş yerinde perişanım akşam eve gidiyorum saat 9 da bayılır gibi uyuyakalıyorum ellerim ayaklarım buz keserek. Biliyorum da kendimizi dinledikçe bu belirtiler artıyor ama bata 2 gün kaldı bekliyorum bakalım. Allah hepimize mutlu haberler almayı nasip etsin.
Şimdi doğal taş varmış ondan almak istiyorum gebe kalmak isteyenler içinÇok iyi yapmışsın kuzum enerjiye inancım var benimde
Ay kuşum keşkeee keşke regl ağrısı gibi ağrı kaç gündür. Akıntım da arttı iyice yani ya güzel haberler alacağım ya da aşırı belritili bir regl geçireceğim. Hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın lekelenmen durdu inşallah kana gittin mi tekrar?Bence kesin hamilesinnnnnn
Senin için zor bir sene olmuş canım22 yıllık hayatımda en kötü yıldı 2023 bebeklerimi kaybettiminşallah en azından bitmeden mutlu ayrılabilirim
İki gündür gelmiyor leke de canim. 4 lt su içiyorum inan kiAy kuşum keşkeee keşke regl ağrısı gibi ağrı kaç gündür. Akıntım da arttı iyice yani ya güzel haberler alacağım ya da aşırı belritili bir regl geçireceğim. Hakkımızda hayırlısı. Sen nasılsın lekelenmen durdu inşallah kana gittin mi tekrar?
10 dakika da çekilmiş canım kuruma olma olasılığı varVaaaarrrrrrrrrr
Güzel haberlerle gel inşallah kendine ve bebişine çok dikkat et valla aklım sendeİki gündür gelmiyor leke de canim. 4 lt su içiyorum inan kiyatıyorum. İyiyim şükür. Kana bugün 9 da gitcem gene. Bakalım ne çıkacak
Duanızı eksik etmeyin inssallah. İlgin için çok sağolGüzel haberlerle gel inşallah kendine ve bebişine çok dikkat et valla aklım sende
Aaa hangi taş acabaaŞimdi doğal taş varmış ondan almak istiyorum gebe kalmak isteyenler için
Olmayınca bembeyaz çıkıyor ama . Kuruma çizgi filan ben hiç yasamadim10 dakika da çekilmiş canım kuruma olma olasılığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?