evet bugün altta gösterdiğim egzersiz aletlerimle maratona başlıyorum,bakalım dendiği gibi 6 günde 15 cm sıkılaşabilecekmiyim,
bu imkansız benim için belki,çünkü boyum 169 ve ideal kilomun altında bi kilodayım,neyseki vericek kilom kalmadı ama sıkılaşmak kas oranımı arttırmak için bu egzersizler şart,çok fazla yağlı besin ve abur cubur yiyorum,e haliyle yağ oranımda artış gözle belli oluyor,mesela 3 yıl öncesinde 2. doğumdan sonra 80e ulaştığımda 60 kiloya hırslı bir şekilde azmettim ve indim sonrasında 56ya indim ve 60 kilodayken bile çok fit ve sıkı bir vücuda kavuşmuştum,evlenmeden önce bile
böyle değildim 62 kiloydum ama göbeğim vardı,anneme göre yoktu ama ben rahatsız oluyodum,neyse bu geçtiğimiz aylarda tekrar azmettim ve 1yıl içinde 6-7 kilo almıştım ve azmettim tekrar verdim kısa süre içinde,ama 3 yıl önceki halime nazaran çok fit bir vücudum olmadı bunun sebebi çok yağlı besleniyorum ve geç yemek yiyorum eşim 21.30da evde olduğu için,neyse dediğim gibi yağ oranımı azaltıp kas yapmak için bu aletlere sarılıcam bugünden itibaren
Xtreme daha dün geldi,diğer ikisi 1yılı aşkındır evde bi köşede duruyodu,üşengeçlikten devamlı kullanamamıştım,ama bugünden itibaren üşengeçlik yok,gelişmelerden sizi haberdar ederim,umarım olumlu sonuçlar alırım,vücut ölçülerim aynı 2 aydır diyet yapmıyorum ,kilom bir kilo aşağı bi kilo yukarı oyunuyo hepsi o,sabitlenmiş gibi bişey oldu heralde,neyse görüşürüz
5 MOTORLU TİTREŞİMLİ BEL KEMERİ
Faydaları :
[*=left] Karın, bel ve kalça bölgelerindeki yağların yakılmasını sağlar.
-
Doğum sonrası kadınların karın bölgesindeki sarkmaların ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.
-
Göğüs ve kalçalardaki sinirleri uyarır daha diri durmasına yardımcı olur.
-
Vücudun rahatlamasını sağlar ve yorgunluğunuzu giderir.
-
Sizi zinde tutar, güçlendirir ve sağlıklı ve daha ince bir görünüme kavuşmanızı sağlar.
-
Kısa bir süre içinde forma girmenizi sağlar
MASAJ VE SELÜLİT GİDERİCİ ROBOT
Masaj Robotunun Etkileri:
Kolay ve rahat kullanım
Etkili sonuç
İncelme, şekil verme ve masaj, üç özellik tek bir alette
Tüm vücudunuzu çalıştırır
En güzel sonuçlar elde etmeniz için yapmanız gereken yalnızca günde 10 dakika kullanım
Eğzersiz yapmadan vudunuzu hareketlendirir
Kalçalarınızda mükemmel görünüm
Bacaklarda incelme
Selülite karşı etkili yöntem
Kan dolaşımını hızlandırır
Kasları rahatlatır
Sırt ve boyun ağrılarına karşı etkilidir
Bacak ve ayaklarınıza masaj yapar
Ölü derilerin atılmasına yardımcı olur
Yeni tasarlanmış özel başlıklar.
Hız kontrolü ayrlama sistemi
Taşınabilir özellik.