Saç Bakım Ürünleri Revlon Equave

Cerenx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
88
0
Revlonun bu ürününü deneyen var mı ? Şiddetle tavsiyemdir. Yıllardır kullanıyorum. Banyodan çıktıktan sonra nemli saça sıkıyorsunuz. Saçları açıyor, kırılmadan yıpranmadan uzamasını sağlıyor. Bunu kullandım kullanalı saçımın uzaması iki kat arttı. Ki benim saçım çok zor uzar... :)

Revlonun bu ürününü deneyen var mı ? Şiddetle tavsiyemdir. Yıllardır kullanıyorum. Banyodan çıktıktan sonra nemli saça sıkıyorsunuz. Saçları açıyor, kırılmadan yıpranmadan uzamasını sağlıyor. Bunu kullandım kullanalı saçımın uzaması iki kat arttı. Ki benim saçım çok zor uzar... :)

peki canım nereden alıyoruz bunu?
ben ankarada hiç görmedim böyle bir ürünidaha doğrusu revlon satan bir yer görmedim uzun zamandır.

Kozmetik dükkanlarında bulabileceğini sanmıyorum genellikle kuaförler kullanıyor bunu. Kuaförlerin alışveriş yaptığı yerlere bakarsan bulabilirsin. Veya sürekli gittiğin bir kuaförün varsa ona aldırabilirsin ben öyle yapıyorum. :)

Hayır canım, banyodan çıkıyorsun ya krem sürmene gerek kalmadan onu sıktığında kremli taranmış gibi açıyor saçları. :)

bu ürüne alternatif fiyat olarakta uygun sarı kız mavi su var boyalı saçlarda çok faydalı sertleşmiş saçları açıyor yumuşacık oluyor fön daha kolay çekiliyor..

X