Revizyon

Dudak burun arası gayet iyi,önceki burnunuzda kolumella sarkıkmıs o kısmı düzeltmis hafif kalkık görünme nedeni bu.Bu burunla revizyona girerseniz sonraki süreçte emin olun suanki burnunuzu ararsınız.

ben çok kötüyüm hala kabullenemiyorum eski burnumu istiyorum delirmek ve intihar arasında bi çizgideyim revizyondan da çok korkuyorum napcam bilmiyorum günde üç tane antidepresan içiyorum ama bana mısın demiyor doktorum ankara’da bi kbb’ci

Burun estetiği geçirmiş biri olarak resimlere baktım ve gerçekten yeni olan normal küçük bir burun gibi. Siz ise şu an eski burnunuzu geri istiyorsunuz aslında. Beni yanlış anlamayın ama dost acı söyler. Bu estetik işine girerken zaten bazı şeyleri kabulleniyorsun. Eski burnunuzun güzel özelliklerini geri getirmeniz imkansız gibi bir şey. Önce bu sorumluluğu alarak bunu kabullenin. Sonuçta ameliyat olmayı siz istediniz. İkinci olarak, kim yaparsa yapsın eski burnunuz gibi olması imkansız gibi bir şey. İnsanlar burun ameliyatı sonucunda bir sürü kötü sonuç alıyorken bence en azından sorunsuz olduğu için şükredin.

Benim de burnum da benzer durum oldu. Burnum hafif kemerliydi ve yunan burnu dedikleri şekilde iki kaşımın arası yüksekti. Ben onu çok seviyordum açıkçası. Hem karekteristik duruyordu hem de göz şeklimi çok güzel gösteriyordu. Doktorun onu da kıracağını bilmiyordum. Çıktığımda bir baktım o kısmı tamamen alçaltmış. Göz şeklim bile değişti alışmakta zorlandım. Herkes gözlerinde bir tuhaflık var falan diyordu. Ama baktım burun normal düzgün bir burun, gerisine takılmadım. Artık dönüş yok bir karar verdim sonuçta. Bence yeni bir ameliyat olsan bile bir sürü komplikasyon olabileceği gibi, belki yine beğenmeyeceksin. Ve istediğin şey cidden zor. Çünkü doktorum bana burnumu çok kısaltmadığını, çok kısalırsa uzatmanın çok zor olduğunu söylemişti. Senin burnun küçük olduğundan öyle geliyor zaten ufakmış. Bana kalırsa psikolojik destek alman ve burnunla barışman çok daha sağlıklı bir seçim olur.

Bir yıldır bunun için ağır depresyona girip bunu mu düşündün. Hemde o kadar fark olmayan birşey için. Bence siz gidin biraz Filistin videolarına bakın anında ben neye üzülmüşüm diyip kendinize geleceksiniz

O kadar güzel yazmışsın ki öncelikle teşekkür ederim. Evet eski burnumu istiyorum aslında her ne kadar önden çok geniş bulsam da burnumun uzunluğunu ve kavisini çok seviyormuşum meğer ve estetiksiz kavisli olması da bana bi özgüven veriyormuş bir de tabi 28 yıl boyunca alıştığım bi yüz ifadem vardı burnumun küçülmesiyle ve kısalmasıyla bambaşka biri oldum gibi hissediyorum oysaki insanlar çok bir fark yok diyo kimisi çok değişmişsin diyo ben aynaya baktığımda kaşım gözüm dudağım herşeyim aynıyken yüzümün ortasında beğenmediğim ameliyatlı bir burun olmasını hazmedemiyorum. Estetikli olmaktan nefret ediyorum Allah’ın verdiğini beğenmedim diye kendimi suçluyorum her an. O kadar yorgunum ki bu yaşıma kadar neler yaşadım ama hiçbiri beni böyle yıkmadı bildiğin delirdim sürekli ağlayarak kendine vura vura evin içinde gezinen bir insan oldum. 29 yaşıma geldim çalışamıyorum düzenli çalıştığım iş hayatım bitti bir sürü ilaç kullanıyorum 24 saat uyanık olayım 23 saati burnumu düşünüp panik atakla depresyonla geçiyor. Bir sürü terapi aldım en ünlü isim psikologlar bile bu alanda bi terapimiz yok diyor adak adadım kurtulayım bu dertten kurban kesicem hatta bu da burda kalsın umarım kurtulurum da biri hatırlatır kurbanını kestin mi diye. Burda ameliyat olup çok mutsuz insan gördüm ama benim kadar ilerisini sanırım görmedim çünkü ben çocukluktan beri takıntılı ve kaygılı olduğum için çok uzun yıllardır antidepresanlarla hayatına devam edebilen biriydim. Şimdi revizyon olmak istiyorum hatta ücretin belli bir kısmını yatırdım ama öyle korkuyorum ki anlatamam tekrar başa sarmaktan delirmekten kendime zarar vermekten çok korkuyorum. Okuyan herkes bana şifa dilerse çok mutlu olurum umarım hepimizin gönlündeki yaralar çiçek açar. Ben çok yorgunum insanlar şükürsüz olduğumu şımarık olduğumu söylüyorlar ama benim derdim aslında burnum değil ben değişen burnumla karakterimin de değiştiğini benliğimden koptuğunu falan düşünüyorum. Sonum ne olur bilmiyorum ama kendimi de ailemi çevremi de çok bıktırdım çok üzüyorum elimde olmadan… Rabbim hayırlara çevirsin en çok üzüldüğüm şey de bu benim kaderim değildi bu hikayeyi ben seçtim bunu bilmek beni mahvediyor…

Son düzenleme:
Kızlar bakın fotoğraf ekledim güncel haliyle ve olmasını istediğim haliyle. İstediğim yapılamaz mı sizce bi de sizce hangisi daha güzel? hangisi yüzüme daha uyumlu duruyor?

Eklentiler

• 6952362C-A1ED-4CD1-BE67-7E3D3CFE5FC4.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 51
Canım bu hayatın geçici olduğunu kendine sık sık hatırlat senin sorunun yeni burnunla değil aslında Allah’ın yarattığını değiştirdiğin için kendine yabancılaşmış hissediyorsun. Revizyonun seni daha kötü hale getireceğine eminim bence asla revizyon olma düşünce yapını değiştir ben de senin gibiyim şu an ama kabullenmeye çalışıyorum

Kızlar bakın fotoğraf ekledim güncel haliyle ve olmasını istediğim haliyle. İstediğim yapılamaz mı sizce bi de sizce hangisi daha güzel? hangisi yüzüme daha uyumlu duruyor?
Yıllarca depresyonla yaşamış, her sabah kusan ve uzunca bir süre kahvaltı yapamamış bir ablan olarak birkaç şey söylemek istiyorum. Buraya yazdığına göre bir şeyleri değiştirme çaban var. Ben de uzunca zaman psikologlarda süründüm ama pek bir faydasını ben de göremedim. Hiç yoktan iyidir tabii ama öyle hiçbiri alıp seni o kuyudan çıkaramıyor. İnsan yine en iyi kendini biliyor.

Bence senin şu an yaptığın en büyük hata depresyonun sana yaptırdıklarına boyun eğmek. Depresyon herkeste farklı farklı görünür ama yapmaya çalıştığı şey bir şekilde insanın hayatını mahvetmektir. Kimine der ki sana zarar veren o çocukla görüşmeye devam edeceksin kimine der ki okulu bırakacaksın kimine der ki defalarca estetik ameliyatı olacaksın. Herkesi zayıf noktasından yakalar. Biz bunun nasıl bir tehdit olduğunu anlamayız kendimizden zannederiz Oysaki Aslında bunlar depresyonun bize yaptırmaya çalıştığı şeylerdir. Buna karşı yapmamız gereken bununla sürekli mücadele etmektir. Evet zor bir şey anlıyorum ama sen taviz verdikçe o daha da ister bak senin burnun güzelmiş seni bir şekilde İkna etmiş ameliyata ve şimdi burnun yine güzel ama seni yine ikna ediyor işte bu şekilde sen taviz verdikçe bunun arkası gelmeyecektir ama sen bunun karşısında durmaya başladıkça iradeni güçlendirirsin o zaman o senin aklına bu kadar girememeye başlayacak.

Allah korusun insanın başına her şey gelebilir. O zamanda mı kendimize yabancı olacağız. Önce kendimizi kabullenmek sonra da depresyonun dediklerine karşı gelip onunla mücadele etmek gerekiyor. Kabullenmek, akışına bırakmak ve razı gelmek insanı en çok mutlu eden şey. İlaçlara mutlaka devam et ve kabullenip akışına bırakmayı kendine bir alışkanlık haline getirmeye çalış. Ben iki kitap okumuştum bunların çok faydasını gördüm. Nevzat Tarhan isimli psikoloğun kitaplarından biri Duyguların Dili. Öteki de Kendinizle Barışık Olmak. Rabbim yardımcın olsun.

Filistinden örnek vererek biraz boş yapmişsin .Burnumuzu maf ettiler revizyon olduk bu sefer erkek burnu yaptilar ...

Depresyon, anksiyete hepsini en üst seviyede yaşıyorum çok yoruldum ve intiharın eşiğindeyim kabullenemiyorum ben çok özgüvenli ve kendini güzel bulan bi kızdım artık kendimi estetikli çirkin ve benliğinden kopmuş hissediyorum 14 aydır her günüm aynı geçiyo napcam bilmiyorum hastaneye mi yatsam acaba

aynen öyle hissediyorum inanılmaz suçlu hissediyorum ve asla kabullenemiyorum her an aklımda eski burnum eski yüzüm 14 aydır rüyamda bile kendimi hep eski burnumla görüyorum

Yeni burnun Cok Iyi, bence kafana Cok taktin ve depresyona bir yol acti
24 saat burnunu düşünür mü bir insan yeni burnumu asla beğenmiyorum depresyona girdim çıkamıyorum da napcam bilmiyorum sürekli eski burnumu istiyorum çünkü kötü değildi

Ankara'da taşkın yücel e revizyon yaptırmaya karar verdim.sizce nasıl bir doktor
ben bi doktorla görüştüğümde demişti ki her doktorun kendine özel bi tarzı var her hastaya farklı bir burun denesekte tekniğimiz hep aynı yani belli bi kalıbın dışına çıkamıyoruz o yüzden kendi zevkinle aynı zevkte olan doktoru bulman lazım tarzı seninkiyle aynı olması lazım demişti buna kesinlikle katılıyorum. mesela doktorların sayfasına bak bi doktor genelde aynı tarz burun yapıyo kimisi çok kavisli kısa yapıyo kimisi daha düz uzun yapıyo falan. o yüzden doktorun tarzı senin tarzına uyup uymuyo mu ona bak derim.

Cuma günü ameliyat imi oldum.tamponlarin çıkmasıni bekliyorum.ameliyat olduğum burnum çok kötüydü.revizyon burnumu beğendim . Ne kadar şöyle olsun böyle olsun desende istediğin zor oluyor.hocanin yapmış olduğu burunlar doğal ve istediğim gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…