- 17 Temmuz 2022
- 78
- 24
- 29
-
- Konu Sahibi kimolduguonemlidegil
Evet tam da bahsettiğiniz gibi burnuma ufak dokunuşlar yeterdi ama fazla kalkık yüzüme göre kısa ve küçük hissediyorum kendi doktoruma asla güvenmiyorum iyice mahveder ben kafaya koydum sanırım olcam revizyonu var mı öneriniz çünkü psikolojim inanılmaz bozuldu bir senedir sürekli ağlayıp burnumu düşünüyorumMerhaba. Bizim doktorlarin istediginiz gibi yapabilecegine inanmiyorum. Hepsinin kafasinda bir model var ve burnun gerekli gereksiz bircok noktasini degistirip o modele ulasmaya calisiyolar. Burnu kisaltmak yerine uzatmak, kemer törpülemek yerine hafif bombe vermek vs.. bizimkilerin ustalik alanlarina cok ters. Öyle olmayan istisnalar illaki vardir ama bulmak zor olur herhalde.
Burnunuz güzel, zaten güzelmis. Sadece ucunu birazcik toparlasa muhtesem olacakmis. Ama dedigim gibi bizim doktorlarin "kücük dokunus" diye bir kavramlari yok malesef. Ben olsam simdilik baska doktora burnumu elletmezdim. Acele etmeyin. Ileride bakarsiniz, istediginizi gercekten yapabilen birisini bulursaniz o zaman ameliyat olursunuz. Zaten zamanla kendi kendine de biraz sarkabilir.
Kendi doktorunuzla konussaniz biraz ucunu düsüremez mi acaba? Gecen gün birisi öyle bir operasyon gecirdigini yazmisti. Nerede okudugumu hatirlayamadim-
Biraz daha uzasın istiyorum ama psikolojim inanılmaz bozuldu yapılır diyorlarRevizyona gerek yok. Burnunuz guzel. Belki dudak dolgusu dusunebilirsiniz. Benim de burnum bu sekilde kisaldi. Alisamadim.
Bence asla karışma gerçekten bir fark yok. 2. Ameliyat çok riskli. Gereksiz stres yapıyorsun. Zamanla o yaptığı burun da hafif düşecek zaten. Ama istersen dudaklarına biraz dolgu yapabilirsin. Biraz da çene dolgusu. O zaman daha az gözüne çarpar ama hiç bişey yapmasan da bence gayet iyiYorumlarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim ama en sondaki arkadaşımızın dediği gibi ucunu kaldırdığı için bana çok kısa geliyor burnum sadece ucunu biraz uzattırsam olmaz mı sizce vallahi asla alışamıyorum her an aklımda ve birkaç doktorla görüştüm yapılır diyo ama şimdi herkes estetik olduğu anlaşılmıyo eskiyle arasında bi fark yok diyo ikincide ya iyice estetik olduğu anlaşılıyo bir önceki daha iyiydi derlerse napcam onu düşünüyorum