Burun estetiği geçirmiş biri olarak resimlere baktım ve gerçekten yeni olan normal küçük bir burun gibi. Siz ise şu an eski burnunuzu geri istiyorsunuz aslında. Beni yanlış anlamayın ama dost acı söyler. Bu estetik işine girerken zaten bazı şeyleri kabulleniyorsun. Eski burnunuzun güzel özelliklerini geri getirmeniz imkansız gibi bir şey. Önce bu sorumluluğu alarak bunu kabullenin. Sonuçta ameliyat olmayı siz istediniz. İkinci olarak, kim yaparsa yapsın eski burnunuz gibi olması imkansız gibi bir şey. İnsanlar burun ameliyatı sonucunda bir sürü kötü sonuç alıyorken bence en azından sorunsuz olduğu için şükredin.
Benim de burnum da benzer durum oldu. Burnum hafif kemerliydi ve yunan burnu dedikleri şekilde iki kaşımın arası yüksekti. Ben onu çok seviyordum açıkçası. Hem karekteristik duruyordu hem de göz şeklimi çok güzel gösteriyordu. Doktorun onu da kıracağını bilmiyordum. Çıktığımda bir baktım o kısmı tamamen alçaltmış. Göz şeklim bile değişti alışmakta zorlandım. Herkes gözlerinde bir tuhaflık var falan diyordu. Ama baktım burun normal düzgün bir burun, gerisine takılmadım. Artık dönüş yok bir karar verdim sonuçta. Bence yeni bir ameliyat olsan bile bir sürü komplikasyon olabileceği gibi, belki yine beğenmeyeceksin. Ve istediğin şey cidden zor. Çünkü doktorum bana burnumu çok kısaltmadığını, çok kısalırsa uzatmanın çok zor olduğunu söylemişti. Senin burnun küçük olduğundan öyle geliyor zaten ufakmış. Bana kalırsa psikolojik destek alman ve burnunla barışman çok daha sağlıklı bir seçim olur.