• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

revizyon yaptıranlar yardımmm

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
Merhabalar bilenler bilir beni sorunlarım oldugunu düşünüyorsum burnumda hep ve dogruymus gözlemlerim malesef Sag burun sırtdımdan fazla kıkırdak almıs doktor ve hafif cökme olustu ve ters v deformiteside var.Doktor 20 dk da düzeltilirZ ama tekrar burun delik ortasındaki cizgi varya ameliyatta dikiş atılan(?) ordan acamayız yine. sag deliğinden gireriz içeri dedi..cok korkuyorum.lokal anestezi olacakmıs ☹️☹️

Merhabalar bilenler bilir beni sorunlarım oldugunu düşünüyorsum burnumda hep ve dogruymus gözlemlerim malesef Sag burun sırtdımdan fazla kıkırdak almıs doktor ve hafif cökme olustu ve ters v deformiteside var.Doktor 20 dk da düzeltilirZ ama tekrar burun delik ortasındaki cizgi varya ameliyatta dikiş atılan(?) ordan acamayız yine. sag deliğinden gireriz içeri dedi..cok korkuyorum.lokal anestezi olacakmıs ☹️☹️
Extra kıkırdağı nerden alacakmış?

Tam olarak zaman söylemedi doktor. Ben biraz bir düşüneyim dedi nasıl ne yapılabilir diye.
Bence revizyonu aynı doktora olma kararını iyi düşünün üstelik 'ben bir düşüneyim nasıl ne yapılır'diyen doktorsa konu 2 kez hatta 1000 kez düşünün.bence söylediği hiç güvenilir değil. Fotoğraf paylaşsanız fikir verebiliriz.bende revizyon olacagim ama kesinlikle başka bir doktora.

Bence revizyonu aynı doktora olma kararını iyi düşünün üstelik 'ben bir düşüneyim nasıl ne yapılır'diyen doktorsa konu 2 kez hatta 1000 kez düşünün.bence söylediği hiç güvenilir değil. Fotoğraf paylaşsanız fikir verebiliriz.bende revizyon olacagim ama kesinlikle başka bir doktora.
Sizin sorununuz neydi revizyon için

Columela kısmı yok,asimetrik,küçük bir burun oldu maalesef.belirgin eksiklikleri var kıkırdak eklenip tamamlanacak.buurnumun sağ tarafın da da entresan bir eksiklik var onun adını bilmiyorum
Ya özelden foto atar mısınz çok merak ettim bende de benzer sorunlar var sizden fikir alırdım bide columela kısım neresi tam olarak ?

Ya özelden foto atar mısınz çok merak ettim bende de benzer sorunlar var sizden fikir alırdım bide columela kısım neresi tam olarak ?
Burnun kesildiği yerdeki ince kıkırdağın adı columela.burum deliklerini ayıran yer columela.ben sizin burnunuzu gördüm burnuma benzetemedim.burnunuz gayet iyi görünüyordu dün konu açmıştınız galiba.fotograf paylaşmıyorum artık.

Back