• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon yapan bir doktor ariyorum!

moonwitchxo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
1
1
1
28
Herkese merhaba,

Ben 19 yaşında (yani 5 sene once) burun ameliyatı oldum. (Dr. Ziya Ilgin). “Polly Beak” yani gaga burun deformitesi oluştu bende. Bu beni gerçekten çok uzuyor. Revizyon olmayı düşünüyorum ve revizyondan çok iyi anlayan, güvenilir bir doktor arıyorum. Lütfen beni yardim edin. Burda olanlar veya tanıyanlar var mi?

Çok teşekkür ederim!

Herkese merhaba,

Ben 19 yaşında (yani 5 sene once) burun ameliyatı oldum. (Dr. Ziya Ilgin). “Polly Beak” yani gaga burun deformitesi oluştu bende. Bu beni gerçekten çok uzuyor. Revizyon olmayı düşünüyorum ve revizyondan çok iyi anlayan, güvenilir bir doktor arıyorum. Lütfen beni yardim edin. Burda olanlar veya tanıyanlar var mi?

Çok teşekkür ederim!
Emre Ilhan revizyon yapiyor yaptigi bir iki hasta gordum mutluydular

Herkese merhaba,

Çok teşekkür ederim!
Gecmis olsunn 🙁 problem nr zaman ortaya cikti acaba uzun sure sonrami hemen mi oldu

Back