Öncesi sonra burun görseli paylasırsanız daha iyi olur gibi.Merhaba arkadaşlar 2. Kez aynı doktorda burun amelıyat oldum sakın siz olmayın yoksa 5 ay oldu netten küçülür mü burnum arastırorum onunla ıletişimimi kestım sızınde böyle oldu mu 6. Ayda bi fark olur mu revızyon dahamı çok büyüyor ben küçülsün dedım becerıksız beceremedi sanırım ilkinde becerememişti
Öncesi ilk sonrası gözü kapalıÖncesi sonra burun görseli paylasırsanız daha iyi olur gibi.
Saçı boyadığım ilkÖncesi sonra burun görseli paylasırsanız daha iyi olur gibi.
Kötü bir burun degil canım burnunu begendim.Evet ilkine göre kücültmüs keşke ucunu da az kücültseydi istedigin gibi olurdu bence.Bu sekilde de güzelSaçı boyadığım ilk
Aylardır sadece düşündüğüm bu ne yaptı dünya para aldı o kadar acı cektım cabası helal etmedım kendısıne soyledım ya su doktor ismi altındakı yorumlara ınanın kımın ne gıbı bı doktorla işi olur karalasınRevizyonda ne yapmıs ki bu doktor aynı duruyor görsellerden mi anlamadım diyecegim de,ikisinde de büyüklükten ziyade uzun bırakmıs ucunu.Alçı ilk cıktıgında bile görünen şekil neyse o degismiyor sadece ödem iniyor,benim revizyonda böyle olmustu.Pek degisir gibi gelmedi bana.
İlk ameliyattan ne kadar zaman sonra revizyon yaptı? Benim ameliyatım 5 ay sonra olmustu ve ücretsiz yaptı revizyonu.Aylardır sadece düşündüğüm bu ne yaptı dünya para aldı o kadar acı cektım cabası helal etmedım kendısıne soyledım ya su doktor ismi altındakı yorumlara ınanın kımın ne gıbı bı doktorla işi olur karalasın
Revizyonda ne yapmıs ki bu doktor aynı duruyor görsellerden mi anlamadım diyecegim de,ikisinde de büyüklükten ziyade uzun bırakmıs ucunu.Alçı ilk cıktıgında bile görünen şekil neyse o degismiyor sadece ödem iniyor,benim revizyonda böyle olmustu.Pek degisir gibi gelmedi bana.