Revizyon sonrası kalınlık

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
494
157
30
Merhabalar revizyon olalı 9 ay oldu. Ama sanırım bu seferde olmadı burnum. Memnun değilim görünüşünden.burun kökü ve sagısı geniş duruyor orta tarafı içe doğru. Sacma sapan bir sekil cıktı ortaya. Tekli resim şimdiki. sekli dolgu var birazcık sol tarafımda ( akne cıkan taraf). Coklu resimde sanırım bir kaç ay öncesiydi.ilk ameliyatımda da bu tarz sekil bozuklugu vardı o yüzden olmustum yine bir sey değişmedi.. sorum şu burun orta kısmından burun köküke kadar kalın geniş. Cok sacma durmuyor mu.? Sebebi nedir? Bir taraf asla tam oturmuyor. Flaşsız bu kadar belli değil.

Eklentiler

• 0CD4C372-BD43-4987-BFC6-3B16A601558D.jpeg
    0CD4C372-BD43-4987-BFC6-3B16A601558D.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 1.758
  • 81C7DE50-B4D8-40B4-AC84-ACB13783E6DE.jpeg
    81C7DE50-B4D8-40B4-AC84-ACB13783E6DE.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 1.972
Geçmiş olsun cnm burun ucun güzel ama burun kökü ve sırtında bir sıkıntı var malesef aynı Dr ami ameliyat oldunuz inşallah düzelir ama bence kaburgadan kıkırdak alınarak tekrar yapmak gerekebilir burun sırtınızı tekrardan geçmiş olsun

Sebebini söyleyeyim, burun kemeriniz alındıktan sonra burun çatınızı kapatmamış doktorunuz. Burun sırtınız o yüzden geniş ve burun kıkırdakları daha içte kalarak ters v deformitesi oluşturuyor. Ben de de ufak bir çatı açıklığı olduğu için bu konuyu araştıra araştıra uzmanı olacağım neredeyse. Açık konuşmak gerekirse burun ucunuz güzel. Muhtemelen yandan da çok güzel görünüyordur burnunuz. Varsın önden flaşlı ışıkta böyle görünsün. Kardeşimin burnu da sizinki gibi. Bazı fotoğraflarda kötü çıkıyor ama normalde kesinlikle çok daha iyi görünüyor burnu. Fotoğraflar canınızı sıkmasın. Çatı açıklığı tamamen görüntü ile ilgili bir sorun, nefes almaya vs. olumsuz bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.

Bu sorunu düzeltmek için kulak ya da kaburga kıkırdağından tekrar burun sırtı oluşturmak gerekebilir. Tabi eğer orta hatta buluşturacak yükseklikte burun kemiğiniz varsa kemikler kırılıp tekrar daraltma da yapılabilir. Nefesle ilgili sorununuz yoksa daha fazla uğraşmayın derim. Ama kafaya çok takıyorsanız mecburen tekrar revizyon gerekecek. Burun estetiği işi cidden çok yıpratıcı. İlk seferde kusursuz burun yapan doktorları alnından öpmek lazım.

Sebebini söyleyeyim, burun kemeriniz alındıktan sonra burun çatınızı kapatmamış doktorunuz. Burun sırtınız o yüzden geniş ve burun kıkırdakları daha içte kalarak ters v deformitesi oluşturuyor. Ben de de ufak bir çatı açıklığı olduğu için bu konuyu araştıra araştıra uzmanı olacağım neredeyse. Açık konuşmak gerekirse burun ucunuz güzel. Muhtemelen yandan da çok güzel görünüyordur burnunuz. Varsın önden flaşlı ışıkta böyle görünsün. Kardeşimin burnu da sizinki gibi. Bazı fotoğraflarda kötü çıkıyor ama normalde kesinlikle çok daha iyi görünüyor burnu. Fotoğraflar canınızı sıkmasın. Çatı açıklığı tamamen görüntü ile ilgili bir sorun, nefes almaya vs. olumsuz bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.

Bu sorunu düzeltmek için kulak ya da kaburga kıkırdağından tekrar burun sırtı oluşturmak gerekebilir. Tabi eğer orta hatta buluşturacak yükseklikte burun kemiğiniz varsa kemikler kırılıp tekrar daraltma da yapılabilir. Nefesle ilgili sorununuz yoksa daha fazla uğraşmayın derim. Ama kafaya çok takıyorsanız mecburen tekrar revizyon gerekecek. Burun estetiği işi cidden çok yıpratıcı. İlk seferde kusursuz burun yapan doktorları alnından öpmek lazım.
İlk ameliyatım sonrası zaten ters v deformitesi olusmustu aynı zaman da sol tarafımda yine o cizgimsi sey ve gölge de vardı ve kemer kalmıstı. İkinci ameliyatımda yine tam kapatamadı sanırsam doktor ki o hafif yine bir ters v mevcut. Kulaktan kıkırdak alınıp koyuldu burun sırtıma ve maalesed o kıkırdak da kaymıs biraz doktorum öyle dedi. Ve burnum kavisli bir burun biraz fazla kavis verdiğini düşünğyorum. Kemik kalmamıstır burnumda sanırım. İlk ameliyatımı doktorum bastan kırıp yaptım demişti. Sonra ki piezzo ile sanırsam.Burda belli olmuyor ama ışık altında koydugu kıkırdak bir belli oluyor sanki sivilce cıkmıs deri altından gibi:/ doktoruma söyledim özgüvenimi etkiliyor diye , dolgu yaptı. Ameliyat etmek istemiyorum burun ucuna kıyamıyorum dedi. Ben de ona olmam sanırsam zaten.

Geçmiş olsun cnm burun ucun güzel ama burun kökü ve sırtında bir sıkıntı var malesef aynı Dr ami ameliyat oldunuz inşallah düzelir ama bence kaburgadan kıkırdak alınarak tekrar yapmak gerekebilir burun sırtınızı tekrardan geçmiş olsun
Sanırım 3. Ameliyatı kaldıramam😒 dolgularla idare edicem😒 o burun köküm bir türlü incelmiyor ilk ameliyat sonrası da böyleydi😞

Goruntu olarak mi memnum degildiniz revizyon oldunuz. Ben de degilim ama doktor resmen yapmamak icin diretiyor guzel guzel die
Evet cnm görüntü olarak deformasyon oldu ilk ameliyatım sonrası. Ters v , kemer , kıkırdak fazla alınması gibi seyler. Anca bu kadar yapabildi doktorum ikincisinde. Yine memnun değilim aynı sikayetler devam ediyor. Masraf ücreti az değildi ödediğim boşa gitti. Aynı doktora olma cnm. Eger cok kötü değilse dolgu yaptır. Benim ilki cok kötüydü.

Merhabalar revizyon olalı 9 ay oldu. Ama sanırım bu seferde olmadı burnum. Memnun değilim görünüşünden.burun kökü ve sagısı geniş duruyor orta tarafı içe doğru. Sacma sapan bir sekil cıktı ortaya. Tekli resim şimdiki. sekli dolgu var birazcık sol tarafımda ( akne cıkan taraf). Coklu resimde sanırım bir kaç ay öncesiydi.ilk ameliyatımda da bu tarz sekil bozuklugu vardı o yüzden olmustum yine bir sey değişmedi.. sorum şu burun orta kısmından burun köküke kadar kalın geniş. Cok sacma durmuyor mu.? Sebebi nedir? Bir taraf asla tam oturmuyor. Flaşsız bu kadar belli değil.

Doktorunuz kimdi? 3. revizyonu olmanız gerekiyor gibi görünüyor. Çok ciddi ve bariz deformite var, dava açın, kazanırsınız revizyon masrafınız alacağınız tazminattan çıkar.

Doktorunuz kimdi? 3. revizyonu olmanız gerekiyor gibi görünüyor. Çok ciddi ve bariz deformite var, dava açın, kazanırsınız revizyon masrafınız alacağınız tazminattan çıkar.
İnan hiç bilmiyorum ne yapcagımı en son gittiğimde 1 yıl gidecek bir dolgu yaptı işte az biraz görüntü daha iyi oldu. Hatta bana dediği şey ben daha neler görüyorum sen de ama sen görme aman dedi. Yani farkında sorunların. O da ameliyat yapmak istemediğini burun ucuna kıyamadıgını belirtti. 2 si de acık ameliyat oldu. 3. Revizyonu ne zman olmalıyım bilmiyorum olursam eger. Ki estetik cerrahları avukatlar bakımından da sanırım kendini saglama alıyırlardır. Dava acayım da avukat parası ödeyecek pek gücüm yok. Doktordan istesem iade yapmaz gibime geliyor cunku memnun etmek için elinden geleni yapıyor. ve ya ameliyat istesem yine belki sadece ameliyathane giderlerini ister yine ki 3.sünü olmam ona sanırsam.

çok afedersiniz bu sorun tam olarak ne zaman tam anlamıyla ortaya çıktı??
bu arada burnunuz kötü değil cidden sokakta görsem estetik hatası falan demem, üzülmeyin hiç

çok afedersiniz bu sorun tam olarak ne zaman tam anlamıyla ortaya çıktı??
bu arada burnunuz kötü değil cidden sokakta görsem estetik hatası falan demem, üzülmeyin hiç
Benim bu sorunlarım taa ilk amelşyatım sonrası cıktı bu yüzden revizyon oldum ve v deformitesini düzeltmiş ama bu sorunlarım hala devam ediyor bunları ellememiş gibi sanki

X