Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Revizyon rinoplastide ters v deformitesi sonucu kikirdak eklenmesi
merhaba bende revizyon oldugum ıcın her surecı bılıyorum anladıgım kadarıyla revızyondan sonra sırtınızda kemerımsı duran seyı takıyorsunuz doktorunuz erime payını hesap ederek sırtınıza bıraz fazla kıkırdak koymus anlasılan merak etmeyın bu 2,3 aya düzelir hersey gönlünüzce olsun ınsallah
Merhaba inşallah hala aktifsinizdir forumda, bende ilk ameliyatimi oldum bı ay önce konu da açtım sırt kısmında hafif yükseklik var kontrolde çökmesin diye kıkırdak eklemişler ve bir yıla kadar geçer dedi ya geçmezde dedim büyük ihtimalle geçer ama geçmezse bı yıl sonra törpü yaparız dedi. Konuma bakar mısınız sizce benimki de geçer mı
Ya benimki çok belirgin değil ama hocayı 3 yıl bekledim bilerek bırakmak değil de dediği Gibi belki kemeri alınca çökmesin diye ihtimale karşı kıkırdak koydu çünkü bı yıla kadar erir dedi geçer. Bakar mısınız açtığım konuma eski haline göre kemer Yok gibi ucu delikleri vs her şeyi yerinde simetrisi vs o az cikiklik çok belli mı