• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon Muhammet dilber & Salih Emre Üregen

Revizyon için hangi doktoru seçmeliyim ?

• Muhammed Dilber

OY: 7 41,2%
  • Salih Emre Üregen

OY: 10 58,8%

• Ankete Katılan
    17

Bunalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
230
65
98
evet uzun bir araştırmadan sonra sonunda doktor sayımı 2 ye indirebildim. İlk başta neredeyse sayamayacağım kadar çok doktorla başlamıştım Barış Çakır , Emre İlhan gibi her doktoru araştırdım. Aslında hepsi çok başarılı ama hepsinin bir tarzı var önemli olan sizin istediğiniz tarzda yapıyor olması. Bu yüzden de kimi çok doğal kimi çok yapay olduğu için sonunda 2 doktor arasında kaldım. İkisindende muayene için randevu aldım artık parası pulu umrumda değil valla sadece iyi olsun. Sizin bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım tabiki var revizyon olanlar varsa özellikle lütfen konuya yazmadan geçmeyin. Onun dışında ameliyat olup memnun olmayanlar varsa lütfen en azından özelden yazın gerçekten çok önemli benim için sizleri seviyorum . Son kararımı inşallah Ağustos ayında muayeneden sonra vericem ve dizide bilgilendircem sizde şimdiden bana görüşlerinizi lütfen söyleyin özellikle revizyon olması tedirgin ediyor

Ameliyatımı ikisinide olmadım ama ikisinide biliyorım canım. Ben salih beyin yaptıklarını fazla beğenmiyorum. Bana hitap etmiyor yani. Muhammet beyi çok beğeniyorum. Bana göre efsane. Eğer ki ben seçicek olsaydım Muhammet beyi seçerdim. Gerçekten hem çok doğal hem çok minnoş yapıyor.

Ameliyatımı ikisinide olmadım ama ikisinide biliyorım canım. Ben salih beyin yaptıklarını fazla beğenmiyorum. Bana hitap etmiyor yani. Muhammet beyi çok beğeniyorum. Bana göre efsane. Eğer ki ben seçicek olsaydım Muhammet beyi seçerdim. Gerçekten hem çok doğal hem çok minnoş yapıyor.
Senin ameliyatın nasıl geçti ? Bir ara çok kararsızdın. Ameliyatını olmana çok sevindim. Kime oldun? Ve memnun musun? Beni,senin ameliyat olmadan önceki halinmiş gibi hayal et. Endişeli,kararsız Eğer burdan cvp veremezsen özelden beni ne olur bilgilendir emi

Yok canım baskasıyla karıstırdın beni sanırım ben hiç kararsız kalmadım kimse arasında benim doktorum hep belliydi bizim aile doktoruydu zaten. Ben memnunum yani çok şükür. Endişeni çok iyi anlıyorum ama senin yerine koyuyorum kendimi. Yani ben şuan senin yerinde olsaydım şüphesiz Muhammet beyi seçerdim başka alternatif düşünmezdim bile. Çok beğeniyorum ben. Eğerki tanıdığımız bir doktora olmasaydım, inan hiç kararsız kalmaz Muhammet beyi seçerdim ben.

Yok canım baskasıyla karıstırdın beni sanırım ben hiç kararsız kalmadım kimse arasında benim doktorum hep belliydi bizim aile doktoruydu zaten. Ben memnunum yani çok şükür. Endişeni çok iyi anlıyorum ama senin yerine koyuyorum kendimi. Yani ben şuan senin yerinde olsaydım şüphesiz Muhammet beyi seçerdim başka alternatif düşünmezdim bile. Çok beğeniyorum ben. Eğerki tanıdığımız bir doktora olmasaydım, inan hiç kararsız kalmaz Muhammet beyi seçerdim ben.
Kusura bakma karıştırdım sanırım. Bende Emre İlhan ı düşünüyordum. Muhammet Bey de çok iyi ama. Bilemiyorum. Bakalım hayırlısı. Senin ameliyat olup bu süreçten memnun olmana sevindim.

Emre beyde iyi evet. Ama ben olsam Barış Çakır veya Muhammet beyi seçerdim. Barış beye nazaran yine Muhammet beyi daha çok beğeniyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım içine en çok hangisi siniyorsa ona ol sen. Hastalarıylada konuş hepsinin. Ama dikkat et çoğu kişi reklam peşinde. Gerçekten hastaları olan kişilerle konuş.

Gerçekten mi tam aradığım kişisin o zaman gerçi şuna hala Sargılıdır ama ne gibi problemlerden dolayı oldun
evet atel bugün çıkcak, bir sürü problem vardı, 10 yıl önce bir ameliyat olmustum, tıkanıklık sekil bozukluğu düşüklük kemer hepsi.

Merhaba bende senin durumundaydim Emre ilhan ve Muhammet dilber arasinda kalmistim ki halen de öyleyim ama 8. Aya muhammet dilberde revizyon ameliyat icin yer aldim. Aslinda Emre bey de bi görunmek istiyodum ama 11. Aya kadar dolu oldugu icin malesef olmuycak

Merhaba bende senin durumundaydim Emre ilhan ve Muhammet dilber arasinda kalmistim ki halen de öyleyim ama 8. Aya muhammet dilberde revizyon ameliyat icin yer aldim. Aslinda Emre bey de bi görunmek istiyodum ama 11. Aya kadar dolu oldugu icin malesef olmuycak
Benim Ağustos'ta randevum var Emre İlhan için ama çok olumsuz yorum okudum yani bilemiyorum Emre ilhandan vazgeçtim gibi

Hmm ne gibi yorumlar mesela bana özel mesaj atabilirmisin burdan? Ben Muhammet dilbere randevu aldim 8. Ayda ama kararsizim :/

Selam,

ben Muhammet beye yaptirmak istiyorum ama yurtdisindan ayarlamaya calisiyorum fakat whatsapptaki asistanina gicik oldum... bir bucuk sene once yazmistim ve olur demisti... simdide baska asistan zor gibi muayene ye gelip oyle karar verilir dedi... anlamadim, kalin derili olabilirim tamam ama muhammet bey ne burunlar duzeltti... cidden anlamadim... sorularima duzgun cevap verilmiyor :KK43:((( tekte ona sinmisti icim... sen oldun mu muhammet beye?

Arkadaşlar öncelikle henüz bende ameliyat olmadım araştırma aşamasındayım. Şu anda ince eleyip sık dokuyorum Benim revizyon olacağı için ilk ameliyat gibi olmaz o yüzden riske atmak istemiyorum. Muhammet beyin asistanı benimle çok ilgili konuştu memnun olmayan hastalarıda var illa ki ama benim içime en çok sinen ikinci doktor birinci sırada barış Çakır var şuan. Emre Üregen ve Emre ilhandan tamamm vazgeçtim gibi ama görüşmeye gidicem yüz yüze konuşmadan net karar veremem. Emre ilhanın bir kaç hastası ile konuştum oldukça mutsuz hastaları var ve bu beni tereddüte düşürdü oysa ki çok başarılı bir doktor. Emre Üregen hakkında olumsuz birşey duymadım hastalarından ama bir hastası şey demişti yorumları beğenileri filan gerçek hastalar değil fake gibi birşey demişti o yüzden açıkcası tedirginim kısacası Bende henüz karar veremedim kızlar hepsi aslında alanında başarılı doktorlar ama bilemiyorum

Back