• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon kulak dikişlerim

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
Merhaba benim burun revizyon olalı 25 gün oluyor. Kulagımdan kıkırdak alınmıstı. Kulak arkasında dikişlerim var. Doktorum kendi düşecek demişti. Ama hala düşmedi. Ne kadarda düşer acaba. Bilgisi olan var mı?

Ben kendim aldırdım düşmedi bence bir sorun genel olarak alınıyor ve uzun süre kalması da dıkışlerin çok iyi değil ama doktorunuz öyle dedıyse bekleyin düşer ama benımkı alınmıştı ıkı hafta sonra

Ben kendim aldırdım düşmedi bence bir sorun genel olarak alınıyor ve uzun süre kalması da dıkışlerin çok iyi değil ama doktorunuz öyle dedıyse bekleyin düşer ama benımkı alınmıştı ıkı hafta sonra
Anladım canım. Kulagımda agrı sızı yok. Sadece bazen cok pis kaşınıyor etrafı ama herhangi gözle görülür bir sey yok enfeksiyon gibi. Umarım düşer :/ tesekkürler

Benımde kaşınıyor aynı şekılde galıba dikiş yerlerinden sadece sert dokunduğunda sızı oluyır oda geçer umarım geçmiş olsun

Back