Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ayrıntılı yazarsanız belki daha çok yardımcı olabilirler. Sorununuz nedir, bütçeniz nedir? Vs.Arkadaslar merhaba,
Revizyon olmayı düşünüyorum ama Dr önerisi icin nereden baslayacagimi bilmiyorum. Ben 9 yıl önce oldum ameliyatımı, doktorları çok tanimiyorum. Siz kimleri tavsiye edersiniz revizyon icin?
Yardiminiz icin çok teşekkürler
Evet haklisiniz. Daha çok görüntülüyle alakalı, ucu sivri gibi geliyo bana ve ceneme Gore çok uzun. Bütçe acısından birsey belirlemedim, cok skinti degil şimdilik.Daha ayrıntılı yazarsanız belki daha çok yardımcı olabilirler. Sorununuz nedir, bütçeniz nedir? Vs.
instagramdan baktım çok beğendim, çok teşekkürlerBen ismail kucukere ameliyat oldum gayet memnunum revizuonlarda basarili diye biliyorum
Abdulkadir göksel var. İstanbul’da iseniz bir bakın.Evet haklisiniz. Daha çok görüntülüyle alakalı, ucu sivri gibi geliyo bana ve ceneme Gore çok uzun. Bütçe acısından birsey belirlemedim, cok skinti degil şimdilik.
Ona ameliyat oldunuzmuMehmet yazar istanbulda revizyonda cok basarili
instagramdan baktım, ne kadar zor vakalari dönüştürmüş. hayran kaldım. çok tskler tavsiyeniz icin.Evet gecen sene eylulde revizyon oldum
ekledim listeme çok tsklerAbdülkadir Göksel bey eğer bütçe derdiniz yoksa kesinlikle görüşün bence. Bende kendisine revizyon olmak istiyorum.
Rica ederim. Dilerim memnun kalırsınız, sevgilerinstagramdan baktım, ne kadar zor vakalari dönüştürmüş. hayran kaldım. çok tskler tavsiyeniz icin.
Kime oldunuz?Evet gecen sene eylulde revizyon oldum
50 bin üstü bir rakamı gözden çıkarmadıysanız hiç boşuna görüşmeyinAbdülkadir Göksel bey eğer bütçe derdiniz yoksa kesinlikle görüşün bence. Bende kendisine revizyon olmak istiyorum.
Az para değil ama her aynaya baktığımda mutsuz olmak yerine vermeyi tercih ederim sonuçta yüzümüzün ortasında bi organ.50 bin üstü bir rakamı gözden çıkarmadıysanız hiç boşuna görüşmeyin
Siz bilirsiniz tabi ki, para sizin vücut sizin. Sizin yazılarınızı okudum, burnunuzu kaydırak gibi yaptıklarını ve psikolojinizin etkilendiğini söylemişsiniz. Benim burnumun estetik olduğunu doktorlar bile anlamıyor. Yapay bir durum kesinlikle yok, burnumdan hiçbir sorunum da yok. Sadece kibarlaşmasını ve ucunun kaldırılmasını istediğim problemsiz burnum için bir doktor tarafından 45.000 lira gibi fahiş bir rakam istenmesi çok abesle iştigal. Ki 50.000 lirayı ödeyemeyecek bir durumumum felan yok öderim ödemesine de primerden 20.000 isterken çoğu primerden daha kolay olan benim burnum için sırf adı revizyon oldu diye 45.000 lira istenmesi hiç hoşuma da gitmiyor. Kaldı ki ben 11 sene önce ameliyat oldum, cilt altında ne yapışıklık var ne birşey, üstelik kapalı ameliyat olduğundan burun altı kesisi de dahil olmak üzere hiçbir kesi ve deformasyon da yok. Bu kadar basit birşeye 45.000 lira istemek bana göre saçmalıktır. Buna 45 isteyen yarın daha problemli bir burna 100.000 ister. Onu da verecek misiniz? Bir dur demeniz lazım artık bu işe.Az para değil ama her aynaya baktığımda mutsuz olmak yerine vermeyi tercih ederim sonuçta yüzümüzün ortasında bi organ.