Kendiniz söylüyorsunuz çok belli olmayan rahatsız etmeyen problemlerim var diye benim ki öyle değil işte çok bariz belli bütün hayatımı etkileyen bir durum doktorla tatbiki de ilgisi var neden doktor oldular o zaman önüne gelen herkes doktor olurdu bu durumda yıllarca bu İşin okulunu okudular eğitimlerini aldılar mükemmel yapacak diye birşey demedim kul işi bu ufak tefek belirsizlikler olur tabi benim nefes almada ciddi sorunum vardı biraz da taparlatmak istedim burun sırtımda herhangi bir sorun yoktu ameliyat esnasında kemiği kırmış dağıtmış buradaki sorunun hastanın bünyesiyle nasıl bir ilgisi olabilir çok açık ortada doktorun beceriksizliği insanlar bir umutla iyileşirim diye maddi manevi ağır yüklerin altına giriyor birileri para kazansın diyemi hayatlar mahvoluyorŞöyleki bunun sadece doktor ile alakası yok sizin vücudunuz ile de alakalı. Doktor kusursuz ameliyat geçirmiştir sizinle lakin sizin bünyenizde ki bazı kusurlar bu kusursuzluğun önüne geçebilir.
Doktorum prof murat sarı 7 sene oldu ameliyat olalı benim için harika bir doktor sadece o anlık için değil ilerisi içinde tüm hayatım şu an.
Oldum olmasına ama alerjik bir bünyem olduğundan burnum yeniden et kapladı ödem oluştu yeniden ameliyat oldum yakılmayacak düzeyde olduğu için. Oldum olmasına bunu da yeniden çıktı etlerim bu süreçte aradaki hamileleikleri de ilaçlarımı kullanmaya engel olduğundan tabi ki ve şu an burnumun solunda top gibi bir cisim var diyeyim bu doktor ile alakalı mı tabi ki de hayır kötü bir görünüm var mı hayır ama sonuçta var .
Ayrıca Türk insanı olarak her zaman ucuz bir yöntem arıyoruz yanlış. Sağlık bu ucuzu olmaz istiyorsan yaptıracaksan işinin ehlini bulmalısın.
Öyle iki fotoğraf paylaştı diye de en iyi doktor olunmuyor malesef yoksa shop la da düzeltiriz değil mi burnumuzu :)))
Siz bu kafayla daha çok ameliyatlar olursunuz,geçmiş olsun dileklerimleKendiniz söylüyorsunuz çok belli olmayan rahatsız etmeyen problemlerim var diye benim ki öyle değil işte çok bariz belli bütün hayatımı etkileyen bir durum doktorla tatbiki de ilgisi var neden doktor oldular o zaman önüne gelen herkes doktor olurdu bu durumda yıllarca bu İşin okulunu okudular eğitimlerini aldılar mükemmel yapacak diye birşey demedim kul işi bu ufak tefek belirsizlikler olur tabi benim nefes almada ciddi sorunum vardı biraz da taparlatmak istedim burun sırtımda herhangi bir sorun yoktu ameliyat esnasında kemiği kırmış dağıtmış buradaki sorunun hastanın bünyesiyle nasıl bir ilgisi olabilir çok açık ortada doktorun beceriksizliği insanlar bir umutla iyileşirim diye maddi manevi ağır yüklerin altına giriyor birileri para kazansın diyemi hayatlar mahvoluyor
Pardon da bu söyleminiz ne kadar doğru?Ne kadar kötü bi düşünce bu inanamıyorum size.Ne söylemiş sanki ne bu tavır?Evet çoğu doktor hatasını kabul etmiyor üstünden kalkamayacağı ameliyatlara evet diyor.Arkadasimiz kötü ameliyatlar geçirmiş.Doktora guevnmis.Kime güvenecekti başka? 6 yil fakulte okumuş hatta işin uzmanligini almış insana güvenmeyecek de kime güvenecek?Hanimefendiyi tanımıyorum ama belli ki kötü hissediyor kötü ameliyatlar geçirmiş.Siz aynı şeyleri yaşasaydınız nasıl olurdunuz bi düşünün.Cidden kötüsünüz.Kotu kalpsiniz.Siz bundan sonra herhangi bi şey için fikir belirtmeyin bence.Bos şeyler çünkü okay???Siz bu kafayla daha çok ameliyatlar olursunuz,geçmiş olsun dileklerimle
Evet çok kötü kalpliyim ramazan olmasa size kötülük iksirini bile içirirdim.Pardon da bu söyleminiz ne kadar doğru?Ne kadar kötü bi düşünce bu inanamıyorum size.Ne söylemiş sanki ne bu tavır?Evet çoğu doktor hatasını kabul etmiyor üstünden kalkamayacağı ameliyatlara evet diyor.Arkadasimiz kötü ameliyatlar geçirmiş.Doktora guevnmis.Kime güvenecekti başka? 6 yil fakulte okumuş hatta işin uzmanligini almış insana güvenmeyecek de kime güvenecek?Hanimefendiyi tanımıyorum ama belli ki kötü hissediyor kötü ameliyatlar geçirmiş.Siz aynı şeyleri yaşasaydınız nasıl olurdunuz bi düşünün.Cidden kötüsünüz.Kotu kalpsiniz.Siz bundan sonra herhangi bi şey için fikir belirtmeyin bence.Bos şeyler çünkü okay???
Yıllardır doktor araştıran,doktorların hakkında yorum okuyan biri olarak konuşuyorum hanımefendi ve estetik ameliyatı geçirdim.Asıl siz bu cesareti nerden buluyosunuz?Insanlar kötü yorum duymak için buraya bi şeyler sormuyorlar.Psikoloji olarak zaten kötü durumda olmasa bu kadar dil dökmez buraya.Konuyu acan hanimefendi zaten kötü süreçler geçirmiş veyahut geçiriyor siz niye tuz biber oluyosunuz "bu kafayla daha çok ameliyat olursunuz" diyerek?Tecrubem olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz siz yaEvet çok kötü kalpliyim ramazan olmasa size kötülük iksirini bile içirirdim.
Anlayışsız birine anlayışlı birleyler anlatamam bakınız bu sadece doktordan kaynaklı olmaz kendi vücudumuzla, ayrıca çok beğendiğiniz sözde ünlü odediğiniz takip ettiğiniz sosyal platformlarda çoğunun hikaye olduğuna ve bununda sizin seçimlerinden ötürü olduğuna kanıtlayacak sebeplerden y. Ucuz olsun ameliyat olayım deyip burnu düşen bile var . Sizin derdiniz nedir. Ne kadar tecrübesiz var? Ameliyqt oldunuz mu süreçleri biliyor musunuz doktor tamışlarınız var mı ? Hangisine bu kadar hakimsinizde tamamiyle DOKTORLARI SUÇLAYACAK bir uluslararası hemde beni kötü kalpli ilan edecek kadar cesurluk taşıyorsunuz?
Hanfemdi size güvensin o vakit bi zahmet rinoplasti revizyon vs siz jerleyin üstesinden gelebileceğini zanneden bir şahıs olduğunuza göre beterin beteri var pozisyonunuza sokabilirsiniz. Size cevabım,
Bilmeden,tecrübenizi olmadan burada boş yapmayın.Selametle
Ayrıca eklemeyi unuttum tabi ki her kötü ameliyat, aneliyat yapan doktorun hatası değil-dir.Hanimefendi 5 ameliyat geçirmiş.5 ameliyat.Sizce bunda hic mi doktor hatası yok.Bos konuşmayınEvet çok kötü kalpliyim ramazan olmasa size kötülük iksirini bile içirirdim.
Anlayışsız birine anlayışlı birleyler anlatamam bakınız bu sadece doktordan kaynaklı olmaz kendi vücudumuzla, ayrıca çok beğendiğiniz sözde ünlü odediğiniz takip ettiğiniz sosyal platformlarda çoğunun hikaye olduğuna ve bununda sizin seçimlerinden ötürü olduğuna kanıtlayacak sebeplerden y. Ucuz olsun ameliyat olayım deyip burnu düşen bile var . Sizin derdiniz nedir. Ne kadar tecrübesiz var? Ameliyqt oldunuz mu süreçleri biliyor musunuz doktor tamışlarınız var mı ? Hangisine bu kadar hakimsinizde tamamiyle DOKTORLARI SUÇLAYACAK bir uluslararası hemde beni kötü kalpli ilan edecek kadar cesurluk taşıyorsunuz?
Hanfemdi size güvensin o vakit bi zahmet rinoplasti revizyon vs siz jerleyin üstesinden gelebileceğini zanneden bir şahıs olduğunuza göre beterin beteri var pozisyonunuza sokabilirsiniz. Size cevabım,
Terbiyesizlik yapma senin ne kafada olduğun çok belli Allah akıl versin ne diyeyimSiz bu kafayla daha çok ameliyatlar olursunuz,geçmiş olsun dileklerimle
Terbiyeyi takınacak olan sizsiniz,odak noktanız doktorunuzun hatası olmamalı sadece. Uslubunuz karakterinizi ve sizin gibileri de belli ediyor zaten. Bu platform pohpohlama yeri değil yanlışta olsa doğru da olsa fikir alma yeri beyan etme yeri. Çok canımız yapacaksa yorumlarda hiç konu açmayın. Ne bekliyorsunuz evet Yeliz Hn doktorunuzun Allah bildiği gibi yapsın mesleğin yüz karası aaa denmesini mi . Yazık. boş yorumda bulundunuz tabi ki yakışır. SevgilerTerbiyesizlik yapma senin ne kafada olduğun çok belli Allah akıl versin ne diyeyim
OAyrıca eklemeyi unuttum tabi ki her kötü ameliyat, aneliyat yapan doktorun hatası değil-dir.Hanimefendi 5 ameliyat geçirmiş.5 ameliyat.Sizce bunda hic mi doktor hatası yok.Bos konuşmayın
allahındanEvet çok kötü kalpliyim ramazan olmasa size kötülük iksirini bile içirirdim.
Allah’ından bulursun inşallah benim yaşadığımın bin katını yaşarsın inşallah inşallah kötü kalplisin çok kötü
Seni bellEvet çok kötü kalpliyim ramazan olmasa size kötülük iksirini bile içirirdim.
Evet çok kötü kalpliyim ramazan olmasa size kötülük iksirini bile içirirdim.
Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var Yeliz Hn dilerim olursunuzKim tuttu seni bunları söylemen için ama bütün kalbimle bunu diliyorum inşallah Allah’ından bulursun daha kötüsünü yazamam ben senin gibi kötü kalpli değilim olamam
Bak benim ağzımı bozdurma senin için tek söyleyeceğim yaşattığını yaşa Allah’ından bulTerbiyeyi takınacak olan sizsiniz,odak noktanız doktorunuzun hatası olmamalı sadece. Uslubunuz karakterinizi ve sizin gibileri de belli ediyor zaten. Bu platform pohpohlama yeri değil yanlışta olsa doğru da olsa fikir alma yeri beyan etme yeri. Çok canımız yapacaksa yorumlarda hiç konu açmayın. Ne bekliyorsunuz evet Yeliz Hn doktorunuzun Allah bildiği gibi yapsın mesleğin yüz karası aaa denmesini mi . Yazık. boş yorumda bulundunuz tabi ki yakışır. Sevgiler
Sizin kaliteniz belli hemde çok belli hayırlı işler sizeTerbiyeyi takınacak olan sizsiniz,odak noktanız doktorunuzun hatası olmamalı sadece. Uslubunuz karakterinizi ve sizin gibileri de belli ediyor zaten. Bu platform pohpohlama yeri değil yanlışta olsa doğru da olsa fikir alma yeri beyan etme yeri. Çok canımız yapacaksa yorumlarda hiç konu açmayın. Ne bekliyorsunuz evet Yeliz Hn doktorunuzun Allah bildiği gibi yapsın mesleğin yüz karası aaa denmesini mi . Yazık. boş yorumda bulundunuz tabi ki yakışır. Sevgiler
Doktorumuzu çok iyi araştırın lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın her ameliyattan sonra durum daha da kötüye gidiyor ne yazık kiAllah yardımcıniz olsun cok üzüldüm sizi cok iyi anlıyorum benimde revizyon ameliyatı olmam olmam lazım ama cok korkuyorum daha kötü olur sıkıntı olur diye 10 ay oldu ameliyat olalı sorunlar ortaya cıktı nefesim gitgide kötüye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?