Aptallık işte.. ya ameliyat etmek isteyenler var aralarında fakat güvenemiyorum bir de yine kötü olur düzeltemezler diye çok korkuyorum…İlk ameliyatı bile yapamayan doktora 3 kere ameliyat olmuşsunuz gerçekten çok şaşırdım. 4. Kez ameliyat etmek isteyecek bir doktoru zor bulursunuz bence.
İnşallah gönlünüzce olur ama kimse mükemmel yapamıyor ille bir kusur oluyor sorun çok büyük değilse bence hiç ameliyat olmayın.Aptallık işte.. ya ameliyat etmek isteyenler var aralarında fakat güvenemiyorum bir de yine kötü olur düzeltemezler diye çok korkuyorum…
Merhaba ben de revizyon burun ameliyati olacam .Antepte ramazan sargına olacam.ilk ameliyatımın üstünden 2 ay geçti ve 6.ayda revizyonumu olacam .Kikirdak falan da kullanılacak. Sizce cok mu erken. Bu konularda deneyimi olan birisini bana yardımcı olsanızAptallık işte.. ya ameliyat etmek isteyenler var aralarında fakat güvenemiyorum bir de yine kötü olur düzeltemezler diye çok korkuyorum…
Sizin yerinizde olsam bir kaç ay daha bekleyip iyice araştırıp daha iyi birine ameliyat olurdum revizyon bu sonuçta benim gibi sonradan pişman olmayınMerhaba ben de revizyon burun ameliyati olacam .Antepte ramazan sargına olacam.ilk ameliyatımın üstünden 2 ay geçti ve 6.ayda revizyonumu olacam .Kikirdak falan da kullanılacak. Sizce cok mu erken. Bu konularda deneyimi olan birisini bana yardımcı olsanız
6. ay revizyon icin cok cok erken en az bir sene gecmeli ilk ameiyatin ustundenMerhaba ben de revizyon burun ameliyati olacam .Antepte ramazan sargına olacam.ilk ameliyatımın üstünden 2 ay geçti ve 6.ayda revizyonumu olacam .Kikirdak falan da kullanılacak. Sizce cok mu erken. Bu konularda deneyimi olan birisini bana yardımcı olsanız
Araştırılması ne sözde biz araştırdık da noldu hem yüksek para verdik hem yine kötü burun oldu hakan kar a denen herif yüzündenSizin yerinizde olsam bir kaç ay daha bekleyip iyice araştırıp daha iyi birine ameliyat olurdum revizyon bu sonuçta benim gibi sonradan pişman olmayın
Bende nefes problemi oluyor diye duymuştum kendimi böyle teselli edeyim baribu doktorlar iyi değil barbie burnu burnun anatomisinin cok degıstırılmesı onden ifadesiz oldugun yuzle uyumsuz yapay bır burun seklı bence guzel degıl gorseli geçtim o barbie denilen burunların anatomisi cok saglıksız