Revizyon burun ameliyatı

Elife Ersoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
5
1
25
Herkese merhaba
Ben daha önce 2 defa burun ameliyatı oldum ilk ameliyatım yalnızca kırık kemiği düzeltmek içindi
İkincisi ise et oluştu ve konkalar çok şişmiş arada kanama oluyordu
Yeniden acı çekiyorum madem biraz da küçültülsün istedim kalın bir derim var
Ne yazıkki özel bir hastane de burnum mahvoldu yarısı çok küçük yarısı büyük bir burna sahibim çok üzülüyorum yeniden ameliyat olmam gerekiyor fakat aşırı yüksek fiyatlar istiyorlar ve ne yazıkki depremde herşeyini kaybetmiş bir insan olarak maddi kısmı elde edemiyorum
İçinizde revizyon alanında başarılı devlet hastanelerinde görev yapan doktor tanıyan var mı
Çünkü görüntü olarakta sağlık olarakta berbat bir halde hayati bir önemi var benim için yardımcı olursanız çok memnun olurum

canım merhaba öncelikle deprem için geçmiş olsun. burnunda nasıl bi problem var fotoğraflarını yüzünü karalayıp yüklersen biz de fikir vermiş oluruz. devlet hastanelerinde revizyon işlemi nasıl oluyor o konuda malesef bilgim yok benim

Teşekkür ederim Sağ kanatta kıkırdak eksik columellada eğrilik var sol kanatta ince çizdim yapışık denecek kadar çökük bu yüzden nefes alamıyorum ve burnumun yarısı çok küçük yarısı büyük sürekli araştırma halindeyim hatta en iyi doktorları buldum güven ve garanti veren fakat o kadar pahalı ki imkanım yok
Gerçekten çok psikolojim bozuldu sporcuyum spor yapamıyorum nefessizlikten mesleğimide yapamıyorum bazen cidden pes edip ölmeyi diliyorum sağlık parayla olmamalı

Eklentiler

• IMG_2264.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_2261.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_2260.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…