Revizyon Burun Ameliyatı doktor önerisi

Merhebalar
Ben anlamiyorum o turkiyede neden reviziyon uzmanlarin ucreti bu kadar pahali !!! Iran Tahranda cok meshur ve basarli uzmanlar var sizin orda doktorlardan cok daha proffesonel ama ucretlar en fazla 4000 dolara aliyorlar ! Belke iranda cok burun estetigi doktorlar oldugu icin bilmem
Benim ismim Golfam , iranda meshur reviziyon cerrahlarin hakkinda her ha gu bilgilar istiyorsaniz ben yardimci olabilirim

Merhebalar
Ben anlamiyorum o turkiyede neden reviziyon uzmanlarin ucreti bu kadar pahali !!! Iran Tahranda cok meshur ve basarli uzmanlar var sizin orda doktorlardan cok daha proffesonel ama ucretlar en fazla 4000 dolara aliyorlar ! Belke iranda cok burun estetigi doktorlar oldugu icin bilmem
Benim ismim Golfam , iranda meshur reviziyon cerrahlarin hakkinda her ha gu bilgilar istiyorsaniz ben yardimci olabilirim
ben isterim lütfen yardımcı olun.

Bendede oldu o 3 sene sonra , kizarip sivilce oluyordu ilk basta sonra dériden ip cikti doktor bir krem surup cikarti oradan benimki tam burun ucundaydi
merhaba peki ipi çıkarttıktan sonra herhangi bir sorun yaşadınız mı?
çökme vs oldu mu?

Hangi Mehmet yazar da iptal ettim bu arada haber vereyim ona olan hasta ile konuştum kadını rezzzzil etmiş sonra ortada bırakmış burnundan akıntı geliyor ben yapamam artık demiş kadına yol göstersene siz dr bakın kendinize demiş…. Kesinlikle devlette olacağım asla özele gitmem 2. Ameliyat en kritiği hata şansımız yok en iyi doç’i bulup revizyonda deneyimli iyi olan birini bulacağım özele bir daha kendimi bırakmam
Hangi hastası ile görüştünüz özelden yazar msıın

Back
X