- Konu Sahibi sevimlimerve
-
canım merhaba.bende 5 mayısta ameliyat oldum.pekte istediğim sonucu alamadım.revizyon için doktorum 400 milyon demişti.ama tabi aynı işkenceyi çekmek işime gelmiyo senden çok istemişler ama
daha revızyon amelıyatı olmadım cunku bu fıyat bana cok fazla geldı ucretsız bıle yapan doktorlar var sonucta doktorun hatası yuzunden kaynaklanıor neden faturası bana cıkıor anlamıs degılım.oldugum amelıyat tam kapsamlıydı ıyılesme suresı tam bır ıskence oldu bende burun estetıgı kısıden kısıye degısen bısey yanı bazılarında ıyılesme surecı cok kısa bazılarında uzun oluyor bende morarma cok ust sevıyede ıdı ve sısıkler cok gec ındı amelıyattan sonra bir agrı soz konusu bıle degıl ama ıyılesme surecı cok sıkıntılı ve uzun ayrıca guzel sonuc garantısı yok...
revizyon burun amelıyatı ıcın doktorum 1 mılyar ıstedı amelıyatı 2,5 mılyara oldum sadece kullanılacak malzemelerın ucretı alınacak denıyordu 1 mılyar tutarmı cok sasırdım daha ucretsız bıle revızyon yapan doktorlar var anlamıs degılım daha once revızyon yaptıranlar varsa nekadara yaptırdıklarını yazabılırlermı?
merhaba arkadaşlar iki hafta önce ameliyat oldum ama burnum ilk günden beri çok dik. Dudağım havada ve dudagimla burnumun arasındaki açı geniş. öncesinde burnum düzdü, doktorum çok hafif kalkacak ucu incelecegi icin dedi bende tamam dedim ama simdi cok kalkik ve ben çok mutsuzum. Burun deliklerin karşıdan görülüyor, kafamı yerden kaldıramıyorum doktorum inecek dedi ama çok az. Pişman oldum. Revizyon icin de 6 ay bekleniyor ufff ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?