• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon Burun Ameliyat iin 1 Milyar istendi?

sevimlimerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
2
0
86
40
Bursa
revizyon burun amelıyatı ıcın doktorum 1 mılyar ıstedı amelıyatı 2,5 mılyara oldum sadece kullanılacak malzemelerın ucretı alınacak denıyordu 1 mılyar tutarmı cok sasırdım daha ucretsız bıle revızyon yapan doktorlar var anlamıs degılım daha once revızyon yaptıranlar varsa nekadara yaptırdıklarını yazabılırlermı?

canım tam olarak ne yapıldı bu operasyonda?diğeri kadar kapsamlı mıydı?
geçmiş olsun bu arada..ben de yakında aynı tecrübeyi yaşayacağım

daha revızyon amelıyatı olmadım cunku bu fıyat bana cok fazla geldı ucretsız bıle yapan doktorlar var sonucta doktorun hatası yuzunden kaynaklanıor neden faturası bana cıkıor anlamıs degılım.oldugum amelıyat tam kapsamlıydı ıyılesme suresı tam bır ıskence oldu bende burun estetıgı kısıden kısıye degısen bısey yanı bazılarında ıyılesme surecı cok kısa bazılarında uzun oluyor bende morarma cok ust sevıyede ıdı ve sısıkler cok gec ındı amelıyattan sonra bir agrı soz konusu bıle degıl ama ıyılesme surecı cok sıkıntılı ve uzun ayrıca guzel sonuc garantısı yok...

canım merhaba.bende 5 mayısta ameliyat oldum.pekte istediğim sonucu alamadım.revizyon için doktorum 400 milyon demişti.ama tabi aynı işkenceyi çekmek işime gelmiyo senden çok istemişler ama :kızgın:

geçmiş olsun canım niçin revizyon yapılacak burnuna ne sorun oldu canım ?

canım merhaba.bende 5 mayısta ameliyat oldum.pekte istediğim sonucu alamadım.revizyon için doktorum 400 milyon demişti.ama tabi aynı işkenceyi çekmek işime gelmiyo senden çok istemişler ama :kızgın:

Canım,revizyon düşünmen için erken değil mi?daha 20 gün bile olmamış.bariz bir problem mi fark ettin?burnunun kendini biraz daha toparlayabilmesi için bi süre bekle bence.umarım kendiliğinden düzelir.sevgilerr...

daha revızyon amelıyatı olmadım cunku bu fıyat bana cok fazla geldı ucretsız bıle yapan doktorlar var sonucta doktorun hatası yuzunden kaynaklanıor neden faturası bana cıkıor anlamıs degılım.oldugum amelıyat tam kapsamlıydı ıyılesme suresı tam bır ıskence oldu bende burun estetıgı kısıden kısıye degısen bısey yanı bazılarında ıyılesme surecı cok kısa bazılarında uzun oluyor bende morarma cok ust sevıyede ıdı ve sısıkler cok gec ındı amelıyattan sonra bir agrı soz konusu bıle degıl ama ıyılesme surecı cok sıkıntılı ve uzun ayrıca guzel sonuc garantısı yok...

Evet canım inan aynı sorunları ben de yaşadım.Ten rengi ,deri kalınlığı kalıtesi,cildin yağlı yada kuru oluşu vs..fark ediyor...morluklarım tam olarak 2.5 ayda geçti düşünebiliyor musun?Ama burnunda tam olarak beğenmediğin nedir onu anlamadım canım????

revizyon burun amelıyatı ıcın doktorum 1 mılyar ıstedı amelıyatı 2,5 mılyara oldum sadece kullanılacak malzemelerın ucretı alınacak denıyordu 1 mılyar tutarmı cok sasırdım daha ucretsız bıle revızyon yapan doktorlar var anlamıs degılım daha once revızyon yaptıranlar varsa nekadara yaptırdıklarını yazabılırlermı?

Ben 7 ay önce septum deviasyonu(burun kıkırdak duvarı yamukluğu)+konka hipertrofisi(burun eti büyümesi) ve burun ucu düzeltilip kaldırılması şeklinde ameliyat oldum.Burun kemiğimde herhangi bir eğrilik olmadığı için kemiğe hiç dokunulmadı.Alçı çıktıktan sonraki hayal kırıklığını sanırım hepimiz yaşıyoruz ama sanki sadece bizim başımıza gelmiş gibi panikliyoruz sanırım.Şişlikler inmeye başladı,masajlara devam, herşey güzel gidiyor derken malesef 2 ay önce sebebi bilinmeyen bir şekilde kıkırdak duvar tekrar yamulmaya başladı ve buna bağlı olarak burun ucu da yön değiştirdi.Allah'tan nefes problemim hiç bir zaman olmadı.Doktorum 10 dakikalık ufak bir operasyonla düzeltilebileceğini söyledi.
Malesef 10 dakikalık operasyon local anesteziyle 1 saatlik bir işkenceye dönüştü benim için.Hemen hemen bütün işlemleri hissettim ve canım acıdı.(canı çok tatlı biriyimdir) Aslında doktorumun eli hafiftir ama malesef uyuşmayan yerler vardı ve zaten anestezi iğnesi yeterince acıtıyor.
Burnumun iç tarafından bir kaç yerden neşterle kesip bir kaç yeri rötuşladı sanırım.Sonra kıkırdakları olması gereken yerlere dikti.Şu anda bandajlı ve haftaya bandajlar çıkacak.Yeniden "hoşgeldin şiş bir surat ve kocaman burun" ... Kendimi en başa dönmüş gibi hissediyorum...
Umarım tekrar yaşamak zorunda olmayacağım bu olayı, sadece kullanılan eldiven vs gibi kullanılan techizatın ücretini (58 TL) ödeyerek atlattım.Daha önce zaten bu gibi riskleri doktorumla konuşmuştum.Yani herhangi memnun olmadığım bir durum ya da tekrar deformasyon olduğunda bunun garantisini vermişti.

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce ameliyat oldum ama burnum ilk günden beri çok dik. dudağım havada ve dudagimla burnumun arasındaki açı geniş. Öncesinde burnum düzdü, doktorum çok hafif kalkacak ucu incelecegi icin dedi bende tamam dedim ama simdi cok kalkik ve ben çok mutsuzum. Burun deliklerin karşıdan görülüyor, kafamı yerden kaldıramıyorum doktorum inecek dedi ama çok az. Pişman oldum. Revizyon icin de 6 ay bekleniyor ufff ne yapsam:(

Merhaba,
1 yıl önce Serhat Bey'e burun estetiği yaptirdim. Burnumda eğrilik ve küçük bir kemik vardı. E tabi yüzüme göre de tombik bir burundu. 1 yıl geçti ve kemiğin alındığı noktada hafif bir çöküklük ve sağ ve sol profilde farklılık var. Önden de hala yuvarlak bir iri burun görüntüsü var. Revizyon yaptımayı düşünüyorum ama bu sefer doğallığının gitmesinden korkuyorum. Serhat Bey'e çok güvenerek ve tamamen onun insiyatifine bırakarak ameliyat oldum. Ama bana kalırsa biraz daha ufak, biraz daha kalkık ve ucu top olmayan bir burun tercih ederdim. profilleri paylaşıyorum ve revizyon yaptırmalı mıyım? 2013 revizyon fiyatları nedir acaba?Sizlere soruyorum... Tesekkür ederim şimdiden :)..

Ameliyat Öncesi halini Serhat Bey'e ameliyat yaptırmak isteyenler için koyuyorum.
$once.jpg

Ameliyattan 2-3 ay sonra ( bu hali çökme olmadığı için daha güzeldi)
$ameliyat_3aysonra.jpg

1 Yıl sonraki hali( Fotoğraflardan çok belli değil ama ön uç kısmı makyajla bile top gibi ve hafif bir iz var. Bu arada burun altinda minicik bir kesikle yapiliyor ameliyat ve neredeyse hiç iz kalmadı. Şiş ve morluklar çok iyi bakmamama rağmen 2 haftada yok denecek kadar azdı.
$simdi.jpg
$simdi2.jpg

Önden tombul burun :)
$simdi_onden.jpg

Eklentiler

• $once.jpg
    $once.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 1.073
merhaba arkadaşlar iki hafta önce ameliyat oldum ama burnum ilk günden beri çok dik. Dudağım havada ve dudagimla burnumun arasındaki açı geniş. öncesinde burnum düzdü, doktorum çok hafif kalkacak ucu incelecegi icin dedi bende tamam dedim ama simdi cok kalkik ve ben çok mutsuzum. Burun deliklerin karşıdan görülüyor, kafamı yerden kaldıramıyorum doktorum inecek dedi ama çok az. Pişman oldum. Revizyon icin de 6 ay bekleniyor ufff ne yapsam:(

canım elletme öyle bir düşüyorki burun inanamazsın ben şuan şoktayım burnum sanki ellenmemiş gibi işin kötüsü yamuk kemer görünmeye başladı 8ay oldu yapalı ve şuan burun resmen yukardan aşağıya indi...:(doktor halis ünlüden uzak durunnnnnnn

Revizyon burun estetik ameliyatım üzerinden tam 8 ay geçti. Her geçen gün daha da iniyor ve güzel bir görünüme bürünüyor yüzüm.Dr.Abdülkadir Göksel Bey sayesinde doğal ve çok şık bir yüzüm oldu.

doktor arkadaslarımınkını ve kardesımınkını cok guzel yaptı fakar benım sag ve sol taraf kesınlıkle orantısız ve cok rahatsız edıcı

Back