Sağa doğru yamukluk vardı yine yavaştan sağa doğru yamulmaya başladı var yani şu an yamuklukonceki burnun yani ilk hali yamuk bi burun muydu. Hic duzelmedi mi yamuklugun?
TabiYaa cok uzuldum. Ozel mesaj gondericem
Tecrübesi olan doktor beğenen beğenmeyen yazsa iyi kötü nasipleniriz inşallah çok geçmiş olsunİlk ameliyatında benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir eminim. Kıkırdak öyle bir kaymış ki sağ tarafa nohut gibi şişlik yaptı. Doktor allahtan delinmemiş dedi. Ayrıca üst kemikleri birleştirmemiş burnuma dokunduğumda resmen kıkırdağa değiyor derim. Revizyon için bir doktorla görüştüm muhtemelen kıkırdak gerekecek. Konu açmıştım ama kimse yazmadı sanırım doktorlarını kendilerine saklamaya çalışıyorlar :)) Hayati kale ye ameliyat olucam umarım iyi geçer ve tekrar sorun yaşamam.
Evet ama çok kötü bir şey ya yani bunun bir çaresi yok mudur acaba ne bileyim ya sıkıntılı durumlar işteKıkırdak hafızadı diye bir şey varmış yani burnunuzda genetik yamukluk varsa ameliyat olduktan sonra bile tekrar eski yöne doğru eğilme gösterebilir.O yüzden doktorun bu konuda tecrübesi çok önemli bana göre öyle sıradan ameliyat yapan doktor hastayı hüsrana uğratır
Burun ucundaki kıkırdak sağa doğru olan kısımda doku kaybı olduğu için sağa doğru yamuluyor ayrıca derim ince olduğu için çok belirginderi hafızası diye biliyordum ben onu ama kaburga kıkırdağı da eğrilir mi tekrar?
slm,burnumda eğrilik vardı,revizyon oldum yine eğri olur derinin hafızası var dedi doktor,bunun dışında zaten hiç de memnun kalmadım,kısa ,kalın,oldukça bir dik burun verdi bana .Önerilmeyen doktorlar listene ekleyebilirsin Alparslan yıldırım,sonrasında da hiç ilgilenmedi ,kaba davrandı.
Selam çok geçmiş olsun öncelikle muhtemelen o konuda sorunlarımız aynı sizden öncede yazanlar olmuş bu durumu bende araştırdım öyle yazıyor gerçekten de ama cidden çok kötü. İlk ameliyatınız mıydı sizinslm,burnumda eğrilik vardı,revizyon oldum yine eğri olur derinin hafızası var dedi doktor,bunun dışında zaten hiç de memnun kalmadım,kısa ,kalın,oldukça bir dik burun verdi bana .Önerilmeyen doktorlar listene ekleyebilirsin Alparslan yıldırım,sonrasında da hiç ilgilenmedi ,kaba davrandı.
Anlamadığım şey şu bunu ameliyattan önce neden hastalara söylemiyorlar. Deri hafızası falan diye o zaman en baştan ameliyat olmayız ki zaten. Sadece para almak için ameliyat yapıp bir kenara atıyorlar. Kasap gibi biri demişti gerçekten midemi bulandırıyor artık.Selam çok geçmiş olsun öncelikle muhtemelen o konuda sorunlarımız aynı sizden öncede yazanlar olmuş bu durumu bende araştırdım öyle yazıyor gerçekten de ama cidden çok kötü. İlk ameliyatınız mıydı sizin
hayır ikinciydi malesef olmadı çok alakasız bir burun yaptı sonra da bu burunlar moda vs dıye benımle dalha geçti.dik burunlar modaymış doktor beyimize göreSelam çok geçmiş olsun öncelikle muhtemelen o konuda sorunlarımız aynı sizden öncede yazanlar olmuş bu durumu bende araştırdım öyle yazıyor gerçekten de ama cidden çok kötü. İlk ameliyatınız mıydı sizin
Evet tekrar eğiliyor maalesef kemik ve kıkırdak içerden eğriyse ameliyattan sonra hafif de olsa burun o tarafa eğriliyormuş kbb doktorundan duyduğum buydu. Ameliyat olmak için görüştüğüm doktor tüm komplikasyonları anlattı bu konuda onlardan biriydi ve vazgeçmem için en büyük sebepti.deri hafızası diye biliyordum ben onu ama kaburga kıkırdağı da eğrilir mi tekrar?
Alpaslan yıldurım tiktokts mehtap var kadını da mahvetmişslm,burnumda eğrilik vardı,revizyon oldum yine eğri olur derinin hafızası var dedi doktor,bunun dışında zaten hiç de memnun kalmadım,kısa ,kalın,oldukça bir dik burun verdi bana .Önerilmeyen doktorlar listene ekleyebilirsin Alparslan yıldırım,sonrasında da hiç ilgilenmedi ,kaba davrandı.
onun mağduru çok malesefAlpaslan yıldurım tiktokts mehtap var kadını da mahvetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?