arkadaşlar benim daha önce deviasyon nedeniyle ameliyat oldum burnumda kemer şekil bozukluğu vs yoktu ama ameliyat sonrası uyandıgımda burun ucum kalkıktı kesikti fakat daha önce ne estetik nede burun ameliyatı hakkında bilgim olmadıgı için her ameliyat donrası böyle olur heralde sonrada eski halini alır sandım atel cıkmadan korkularım başladı atel cıkıncada gercekle yüzleştim tam 6 veya 7 ay resmen büyük bir travma depresyon gecirdim daha sonra alışmakmı dersiniz bilmiyorum biraz toparlandım ama burnumun kalkıklıgı onde domuz gibi olması beni cok rahatsız ediyordu sadece ucu düzelse inse bana yetecekti cünkü burnum hala vardı ki doktor sadece kemiklerime hafif kavis ve ucunda hiçbir kıkırdagı cıkarmadan dikişle daraltmıştı kaldırmıştı .daha sonra doktor aramaya başladım psikoim düzelmiş emin adımlarla burun ucumu düzeltecek doktor arayosına girdi ama keşke hiç girişmeseydim ama hiç çünkü revizyon ameliyatıyla geri dönülmez bir yola girdim hayatım tamamen alt üst oldu burnumun asla küçülmemesi mümkünse hafıf kavis olan yerin doldurulması burun uvu dikişlerimin acılıp burun ucumun indirip daha dogal bırakılması koşuluyla garantisiyle ameliyat a girdim.keşke hüç o masadan kalkmasıydım bu acı dolu hayatı yaşacagıma..uyanınca anladım kemiklerim hem ince hemde sırtı düşürülmüştü hemde kesilmesini istemedigim kanadım kesilmişti sinir krizi gecirdim ilaclarla zor telkin edildim.daha sonra atel cıktıgında şişlikten dolayı burnumu düşünfügüm gibi olmadıgını sadece eski travmanın etkisiyle böyle bir ruh hali aldıgımı ve dr teşekkür ederek ayrıldım.bir ay şiş olan burnum cok güzeldi ve ben yeniden mutlu olmaya alışmaya calışıyordum.ama günler gectikce incecik kemik eskisinden kavisli burun sırtı nerdeyse yüzüme yapışmış sadece ucu vardı oda şiş ucta daha gec indigi için yinede her gece n dua ediyorum böyle kalsın daha fazla degişmesin diye ama her gün degişiyor üstelik kemigim yamuluyor ucuda başka tarafa yamuluyordu . Ve 8 aydan sonra burun yavaş yavaş yok olıyordu ve kocaman kaba suratımda ucu bir tümsek gibi kaldı.