• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

REVİZYON AMELİYATI KIKIRDAK

umudum59

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
47
12
8
Merhaba tecrübesi olanlar ve başarılı doktorlardan görüş alanlar vardır diye soruyorum . Lütfen yardımcı olur musunuz? Revizyon ameliyatlarında kaburga kıkırdağı mı sağlam kulak mı? Ya da ekleneceği yere göre değişir mi bu durum ? Bu şekilde ameliyat olan ve sonrasında sorun yaşamayan oldu mu ? Lütfen beni ve benim durumumda olanları aydınlatır mısınız bu konuda ? Doktor araştırmaktan bu konuyu düşünmekten bunaldım 😞şimdiden teşekkür ederim

Merhaba tecrübesi olanlar ve başarılı doktorlardan görüş alanlar vardır diye soruyorum . Lütfen yardımcı olur musunuz? Revizyon ameliyatlarında kaburga kıkırdağı mı sağlam kulak mı? Ya da ekleneceği yere göre değişir mi bu durum ? Bu şekilde ameliyat olan ve sonrasında sorun yaşamayan oldu mu ? Lütfen beni ve benim durumumda olanları aydınlatır mısınız bu konuda ? Doktor araştırmaktan bu konuyu düşünmekten bunaldım 😞şimdiden teşekkür ederim
Ben revizyon olmadım ama doktor kanada kıkırdak koymuş çok rahatsız edici

Merhaba .Kulaktan kıkırdak alındığında dışarıdan belli olmuyor ve doktor burnu açtığında ameliyat sırasında kıkırdağın yeterli olup olmadığına bakar. Bu ameliyatları olan çok insan gördüm sonrasında sıkıntı yaşamıyorlar :)
Güvendiğiniz bir doktor bulursanız gerisini düşünmeyin ve ona bırakın:)

Ben revizyon olmadım ama doktor kanada kıkırdak koymuş çok rahatsız edici
Sanırım çok düzgün yerleştirilmesi gerekiyor.Benim de sağ kanada kondu.İçeri doğru bombeli,taş gibi semsert.Resmen nefret ediyorum ve tekrar ameliyat olursam oradan çıkartılmasını istiyorum. I izgo Benim kulağımdan alındı.3 ay sıkıntı yaratıp tamamen geçti. Asıl sıkıntı düzgün yerleştirilmediğinde oluyor.Bu yüzden Dr tecrübesi önemli.

Back